FCN-AC Horsens aflyst

Kategorier

Foto: fcn.dk

Dagens 3F Superligakamp mellem FCN og AC Horsens er desværre aflyst pga. vindforholdene i Farum. Det er sikkerhedschefens og dommerens vurdering, at der er risiko for at skilte på stadion kan rive sig løs under de kraftige vindstød, og derfor kan kampen ikke afvikles af hensyn til spillere og publikums sikkerhed.
Vi vil gerne beklage de gener denne beslutning medfører overfor fans, sponsorer, modstander og liga men vi håber på forståelse for, at der ikke kan tages nogen chancer, når det handler om vores gæsters sikkerhed.
Vi melder ud så snart vi ved mere om, hvornår kampen skal spilles og en ny dato er fundet.
Enhver købt billet til kampen vil kunne bruges på den nye kampdato. Har man købt billet til kampen, og ønsker denne refunderet grundet aflysningen, så kan man henvende sig direkte til kundeservice@fcn.dk