Dagens modstander: SønderjyskE

Kategorier

Mikkel Damsgaard blev dobbelt målscorer, da vi i efteråret mødte SønderjyskE ude på Sydbank Park.

Foto: boesenfoto.dk

FC Nordsjælland byder i dag SønderjyskE op til dans. Gæsterne fra Haderslev fik en god start på forårssæsonen, men de har det generelt svært, når de er på udebane. Her er alt, du skal vide inden dagens opgør.

36 gange har de to mandskaber mødt hinanden i Superligaen. Her er det blevet til 17 FCN-sejre, syv uafgjorte kampe samt 12 sejre til SønderjyskE. 20 af disse opgør er spillet hjemme i Farum, hvoraf FC Nordsjælland har sejret i ni af kampene.

De seneste tre interne opgør er resulteret i sejre til FC Nordsjælland. Desuden med en målscore på 10-3 i nordsjællandsk favør. Hvis FC Nordsjælland vinder kampen i dag, vil det være første gang nogensinde, at FCN vinder fire kampe i streg mod sønderjyderne.

Sidst de to hold mødte hinanden var i 13. spillerunde af indeværende sæson, hvor FC Nordsjælland d. 20.10.2019 var på besøg i Haderslev. Det blev til en 1-4 udesejr på mål af Mohammed Kudus, Kian Hansen og 2x Mikkel Damsgaard.

SønderjyskE i Superligaen
SønderjyskE debuterede i Superligaen i sæsonen 2000/2001, og har i alt været med i 14 sæsoner. Klubbens bedste resultat var i 2015/2016, hvor de sikrede sig Superliga-sølvmedaljer.

Johan Absalonsen, er med 164 optrædener indehaver af klubrekorden for flest Superliga-kampe. En rekord han udbygger, hver gang han træder på banen i denne sæson. Samme Absalonsen er blot ét mål fra at tangere klubbens all time Superliga-topscorer. En titel som Tommy Bechmann er i besiddelse af med 33 scoringer.

Inden dagens opgør er SønderjyskE placeret på en 10. plads i Superligaen. Deres topscorer i denne sæson er Christian ”Greko” Jakobsen, som har scoret syv kasser. Rilwan Hassan topper assistlisten i SønderjyskE, hvor han har lavet fem oplæg.

Dagens modstander har vundet to af deres seneste tre Superliga-kampe, hvoraf den seneste sejr var i sidste weekend, hvor Hobro blev nedlagt med en 3-1 sejr. Begge sejre var hjemme på Sydbank Park i Haderslev.

Anderledes ser SønderjyskEs udebanestatik ud, da klubben har tabt deres fire seneste opgør på fremmed græs. I alt er det blevet til to sejre på udebane ud af 10 mulige. Hvis SønderjyskE taber i dag, vil det være første gang siden april 2001, at klubben taber fem kampe i træk på udebane.

Dagens opgør
Til dagens opgør har ingen af de to klubber karantæneramte spillere. Både Mikkel Damsgaard og Mohammed Kudus vil dog være i karantæne i næste runde, hvis de modtager en advarsel.

Dagens dommer er Jonas Hansen. Kampen bliver fløjtet i gang klokken 12.00 hjemme i Right to Dream Park.

Du kan stadig nå at sikre dig en plads til kampen, hvis du vil se, om FC Nordsjælland vinder den fjerde i streg mod sønderjyderne. Billetter kan findes HER.