Anfører Nico: Vi er knaldhamrende klar

Kategorier

Superliga-truppen har netop afsluttet en lang og vellykket vinteropstart. Anfører og målmand, Nicolai Larsen, melder truppen klar til søndagens premiere mod AC Horsens hjemme på Right to Dream Park.  

Første punkt på opstartsprogrammet var en tur til Ghana, hvor de kulturelle og sociale relationer stod øverst på dagsordenen. Efterfølgende ventede et kort ophold i Danmark, inden truppen igen drog sydpå. Denne gang var destinationen Alicante i Spanien, hvor en 10-dages træningslejr skulle foregå.

– På træningslejren i Spanien havde vi fokus på det taktiske og rent performancemæssige. Jeg synes, vi spillede tre gode træningskampe. De to første kampe var mod to østrigske hold, FC Liefering og Admira Wacker, hvor jeg synes, vi dominerede stort set fra start til slut. Vi kommer, fuldt fortjent, godt fra begge kampe med to sejre, fortæller Nicolai Larsen og fortsætter:

– I den sidste kamp mod CSKA Moskva bliver vi for alvor presset og testet i, hvad vi virkelig kan. CSKA er jo et storhold, og har i mange år spillet både Champions League og Europa League. Rent spillemæssigt synes jeg, vi gør det rigtig godt på bolden. De havde svært ved at presse os. Vi bliver til gengæld straffet, så snart vi laver en lille fejl. Det er bare forskellen på det her niveau. Men det var en kæmpe motivationsfaktor at se, at vi kan være så godt med mod et hold som CSKA.

Jagten på top-6
Der resterer seks runder af Superligaens grundspil, inden rækken deles i to. For Nicolai Larsen er der ingen tvivl om, at FCN skal være en del af mesterskabsspillet:

– Første delmål er selvfølgelig top-6. Det delmål deler vi jo stort set med 11 andre hold, da det vel kun er FCM og FCK, der føler sig sikre. Men vi skal med i det mesterskabsspil, det er klart. Derfor er de første seks forårskampe ekstremt vigtige.

Første kamp i jagten på top-6 er mod AC Horsens søndag. Truppen har brugt den seneste uge hjemme i Farum, hvor de har forberedt sig på mødet med Bo Henriksens tropper.

– I denne uge har vi kigget rigtig meget på, hvad Horsens gør godt, og hvordan vi kan ramme deres svagheder. Vi ved, at Horsens er et fysisk stærkt hold, som specielt er stærke på standardsituationer. Derfor skal vi undgå dem. Det kommer til at handle meget om tålmodighed, fordi Horsens er rigtig gode til at forsvare sig. Vi skal flytte bolden tålmodigt rundt og vente til den rigtige mulighed, viser sig. Så vi undgår deres farlige omstillingsmuligheder, forklarer anføreren.

Fordel med hjemmebanestart
De første to Superliga-kampe afvikles hjemme på Right to Dream Park. Det er noget, som godt kan få en betydning for forårssæsonen, mener den 28-årige målmand:

– Jeg synes, vi har været rigtig gode på hjemmebane. Det er et sted, vi føler os hjemme. Selvfølgelig. Men jeg ved også, at der er mange modstandere, som frygter at møde os i Farum. Derfor er jeg er også sikker på, at det kommer til at få en betydning. Det bliver en god start. Vi er i hvert fald knaldhamrende klar.

Du kan købe billetter til forårets kampe HER.