Træningskamp mod AGF fredag 13.30

Kategorier

Clinton Antwi er en af de få FCN-spillere, der ikke kommer i kamp i morgen mod AGF. Truppen er så godt som skadesfri, men fire spillere må vente med kamptræningen til træningslejren i Spanien om godt en uges tid.

foto: fcn.dk

Fredag kl. 13.30 spiller FC Nordsjælland årets første træningskamp, når AGF gæster Right to Dream Park. Der er gratis adgang til kampen på stadion, og den vises også live på FCN’s Youtube kanal.

Efter en vellykket træningslejr i Ghana er FC Nordsjællands trup nu klar til at tage hul på kamptræningen, inden foråret i 3F Superligaen sparkes i gang. Første test er mod AGF på hjemmebanen i Farum.

Trænerteamet har udtaget samtlige spillere i Superligatruppen til kampen med undtagelse af Kian Hansen, Jonathan Amon, Martin Frese og Clinton Antwi, der sidder over i kampen mod AGF men alle forventes kampklar til træningslejren i Spanien om godt en uges tid.

Cheftræner Flemming Pedersen har på forhånd besluttet at spille med to forskellige opstillinger i hver halvleg mod AGF, så de fleste spillere kommer til at få 45 minutters kamp i benene.