FCN køber slovakisk forsvarsspiller

Kategorier

Den 18-årige slovakiske U21 landsholdsspiller Ivan Mesik skifter til FC Nordsjælland på en 5-årig kontrakt fra Spartak Trnava i hjemlandet med øjeblikkelig virkning.

Den 18-årige venstrebenede midtstopper kan nu kalde sig FC Nordsjællandspiller. Tigerne har købt den spilstærke unge slovak efter i længere tid at have fulgt ham i aktion for både klub- og landshold.

Sportschef Jan Laursen:
-Vores folk har set Ivan i aktion mange gange, og hans niveau, udvikling og potentiale har imponeret os. Vi er dog ikke de eneste, der har opdaget hans kvaliteter, og derfor har vi valgt at udvise rettidig omhu og sikre hans underskrift allerede nu. Det gør også, at vi i god tid har forberedt os på sommerens transfervindue på denne position, og med den stærke konkurrence om pladserne så er der nu mulighed for, og luft til, at Mesik kan vænne sig til de nye omgivelser.

Ivan Mesik:
-Jeg er først og fremmest glad for at være her. Jeg har en rigtig god fornemmelse omkring FC Nordsjælland, hvor jeg ved, jeg har gode muligheder for at udvikle mig som spiller og menneske. Jeg har allerede en tillid til alle, jeg har mødt her i klubben, og det føles som min nye familie. Jeg tror på, at jeg kan tage det næste skridt i min karriere her, og jeg er kommet for at kæmpe for klubben og for holdet. Jeg glæder mig meget til at komme i gang med det nye kapitel i mit liv, og jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Spartak Trnava, der har haft en stor andel i, at jeg nu kan stå her i Danmark og Nordsjælland.

På trods af sin unge alder har Ivan Mesik allerede en god portion erfaring med i bagagen. Han har i hele indeværende sæson været fast mand i startopstillingen for Spartak Tranava i den bedste slovakiske liga, har fået givtig erfaring i Europa League kvalifikationskampe ligesom han er en del af det slovakiske U21 landshold.

Ivan Mesik bliver FC Nordsjællands anden slovakiske spiller i klubhistorien. Stanislav Lobotka blev den første for godt 4 år siden. Den unge slovak tager med resten 3F Superligatruppen på træningslejr til Sydspanien onsdag morgen.