Søren Krogh tager til Nordjylland

Kategorier

Søren Krogh har været en del af FC Nordsjælland som spiller og træner i 12 år. Nu går turen mod Nordjylland og nye udfordringer og ansvarsområder.

foto: fcn.dk

Søren Krogh tiltræder efter denne halvsæson i en nyoprettet rolle som Fodboldchef i AaB. Dermed takker han af for denne gang i FCN, hvor han i alt har været 12 år først som Superligaspiller og senere som en del af trænerstaben på U19 holdet og i Superligateamet.

-Vi kommer til at savne Søren, både mennesket og træneren, fordi han er en meget vellidt og dygtig kollega, som har været en del af vores klub og kultur længe. Men vi glæder os også på hans vegne, for det er en spændende mulighed, han får i AaB med den nye stilling og det nye ansvar. Søren har sat et stort aftryk på mange ting hos os, hvor han er særlig anerkendt for sin positive tilgang til sine omgivelser og sit ansvar. Han er et værdibaseret menneske, som vi sætter stor pris på. Nu venter der et helt anderledes job og ansvar i AaB, og vi glæder os til at følge ham i den nye rolle. Vi vil gerne takke Søren for den store indsats og de mange år i klubben. Dette behøver ikke være et ”farvel” fra vores side. Hellere et ”på gensyn”, siger Sportschef i FCN Jan Laursen.

-Der er så mange ting, jeg vil komme til at savne her, og derfor har det været en svær beslutning at tage. FCN er et sted i konstant udvikling, hvor vi alle altid skal forsøge at blive bedre udgaver af os selv. AaB er sådan en mulighed for mig og vil komme til at udvikle mig yderligere, for der skal jeg bruge andre kompetencer og have andre ansvarsområder i hverdagen. Jeg skal være med til at præge, hvordan AaB skal se ud fodboldmæssigt og fremstå endnu tydeligere som én enhed og én klub på banen. En fantastisk spændende opgave. Jeg har lært mange ting i FCN, som jeg kan tage med mig til AaB og bruge. Jeg ved, jeg bringer mange gode redskaber og erfaringer med mig herfra, og dem er jeg både taknemmelig for og stolt af, siger Søren Krogh.