Programmet for opstarten på plads

Kategorier

De fine baner ved Right to Dream akademiet i Ghana kommer til at lægge græs til noget af opstarten for FC Nordsjællands 3F Superligatrup, når spillerne møder ind igen i januar.

foto: fcn.dk

FC Nordsjællands 3F Superligahold skal på træningslejr i Ghana og Spanien og møde både danske og internationale modstandere for at blive klar til forårssæsonen.

Den 8. januar møder Superligaspillerne i FC Nordsjælland ind efter juleferien. Normalt har FCN altid haft en enkelt træningslejr i Sydeuropa, men i år har trænerteamet mulighed for at tage truppen sydpå to gange for at kunne træne i mildere klima end det danske i vintermånederne. Der venter nemlig både en tur til Right to Dream akademiet i Ghana og til Alicante i Spanien. Den første tur handler mest om fysisk træning og team building mens den anden bliver mere kamporienteret.

-Det er en fantastisk mulighed, vi har fået denne gang med hele to ture, der hver især giver os noget forskelligt at bygge videre på. Turen til Ghana ligger for tidligt i opstarten til at spille kampe. I den fase handler det om at bygge på spillernes fysik, og det er der ingen tvivl om vil være bedre i små 30 grader på gode baner og i inspirerende omgivelser. Samtidig giver det os en unik mulighed for at få truppen endnu tættere på hinanden, når vores danske spillere får oplevet den kultur deres ghanesiske holdkammerater kommer fra. Mange af vores yngste danske spillere har været i Ghana og besøge Right to Dream akademiet før, men det bliver en oplevelse for de ældre at opleve det for første gang, og det er vi ikke et sekund i tvivl om kommer til at løfte gruppen som helhed, for det er en fantastisk oplevelse, siger Cheftræner Flemming Pedersen.

Efter Ghana venter to kampe mod danske modstandere i form af AGF og Roskilde hjemme i Farum før turen går til Alicante i Spanien.

-Vores anden tur kommer til at handle meget om at få det spillemæssige på plads. Vi får mulighed for at træne flere gange om dagen på gode baner og i mildt klima, så der bliver tid til detaljerne. Samtidigt har vi fået tre internationale modstandere på plads til kampe, som vi forventer vil give vores tempo og intensitet et løft. Det er virkelig et opstartsprogram, som vi er meget tilfredse med. Det har alle muligheder for at give os et fysisk, kulturelt og spillemæssigt løft, siger Flemming Pedersen.

FCN’s opstartsprogram:

8. Januar: Første træningsdag
10. Januar afrejse Ghana
17. Januar hjemkomst Ghana
24. Januar træningskamp FCN-AGF kl. 13.30
28. Januar træningskamp FCN-Roskilde kl. 13.00
29. Januar afrejse Alicante Spanien
31. Januar træningskamp FCN-FC Liefering
1. Februar træningskamp FCN-Admira Wacker
5. Februar træningskamp CSKA Moskva-FCN kl. 17.00
7. Februar hjemkomst Spanien
11. Februar træningskamp Kalmar-FCN kl. 15.00
16. Februar 3F Superligakamp FCN-AC Horsens kl. 14.00