KOFOD FØR FCK: VI SKAL UD OG TAGE REVANCHE

Kategorier

Resultat 2-1. Right to Dream Park.

Magnus Kofod Andersen er den FCN-markspiller med flest minutter på banen i denne sæson, hvor han er startet inde i samtlige 3F Superliga-kampe. På søndag er han igen klar til at træde ind på Right to Dream Park til årets sidste hjemmekamp mod F.C. København.

”Jeg synes, vi er, hvor vi skal være. Vi har trænet godt de sidste mange uger og lagt mere og mere på vores spil. Der er god energi – selv så sent på sæsonen. Folk er friske og oplagte. Og specielt når det er en hjemmekamp mod FCK, så er der altid lidt ekstra procenter.”

Det er første gang i sæsonen, at københavnerklubben kommer til Farum. Tidligere er det blevet til nederlag i både 3F Superligaen og Sydbank Pokalen i Telia Parken mod F.C. København. Det er en statistisk, som Kofod gerne vil ændre på søndag.

”Det er selvfølgelig en anden kamp, når man møder FCK på hjemmebane – end når man møder dem i Parken. Vi plejer at være gode til at kunne drille dem herinde, fordi vores spil og vores bane passer rigtig god til den måde, vi gerne vil gå til dem. Så det bliver helt sikkert en anden kamp, end den man så i Parken. Mere ro og kvalitet på bolden, fordi vi er vant til det her underlag, som vi spiller på hver dag. Så vi vil helt sikkert gerne ud og tage revanche for nederlagene i Parken.”

Mohammed Kudus sidder desværre ude på søndag, da han er i karantæne efter sit røde kort i Lyngby sidste weekend. Kudus har ellers været i forrygende form på det seneste, hvor han scoret i de seneste tre kampe, men ’Kof’ har fidus til en anden spiller.

”Nu har vi jo ikke Kudus, som plejer at lave fjollerier derinde. Men jeg vil godt skyde på, at fansene skal holde øje med Ibrahim Sadiq på søndag. Han kan være et farligt våben mod deres lidt langsomme forsvarsspillere. Han har i hvert fald drillet dem før inde i Parken, hvor han blandt andet scorede et flot langskudsmål.”

Kampen på søndag fløjtes i gang klokken 16:00 på Right to Dream Park. LINK til billetkøb: https://billet.fcn.dk