FCN udvider samarbejdet med Hillerød Fodbold

Kategorier

Hillerød Fodbold og FC Nordsjælland har udvidet aftalen mellem de to klubber, så samarbejdet nu kommer til at gavne talentudviklingen i endnu højere grad.

foto: fcn.dk

Hillerød Fodbold er allerede en del af Fodbold Samarbejde Nordsjælland. Men nu udvides aftalen mellem Hillerøds største klub og FC Nordsjælland markant.

FC Nordsjælland og Hillerød Fodbold har skrevet under på en udvidelse af det allerede eksisterende samarbejde mellem klubberne. Efter en længere dialog mellem klubbernes ledelser er det blevet meget klart, at Hillerød Fodbold ønsker at tage et skridt frem i forhold til niveauet på klubbens egen talentudvikling, hvor Hillerød har sat sig en målsætning om, at klubben skal kunne kvalificere sig til at modtage DBU’s licens på området. Dette kræver bl.a. en opgradering og optimering af både faciliteter og trænernes faglige niveau, og det har FC Nordsjælland lovet at hjælpe til med i endnu højere grad end tidligere, så der nu f.eks. regelmæssigt og løbende vil være mulighed for Hillerød Fodbolds trænere at lære direkte fra trænerne på FC Nordsjællands akademi og i Superligastaben. Samtidigt er klubberne f.eks. også enige om, at der på seniorniveau kan blive mulighed for, at Hillerød Fodbolds divisionshold kan forstærkes i perioder med lån af spillere fra FCN, hvis dette er til spillernes bedste i forhold til kamperfaring og personlige udvikling.

Administrerende direktør i FC Nordsjælland Søren Kristensen:

-Vi anser Hillerød Fodbold som en vigtig partner for os i regionen, og en tæt dialog med klubbens ledelse har bekræftet os i, at det er en klub med en ambitiøs tilgang til talentudvikling, der nu gerne vil tage næste skridt og optimere deres rammer. Det bifalder vi, og vi vil naturligvis gerne hjælpe dem med at indfri de store og gode ambitioner. Samarbejdet skal løfte begge klubber og bygges på et fælles værdisæt. Fodbold er en fantastisk løftestang til at udvikle unge mennesker – både på og udenfor banen. Det er vores intention ved at udvide samarbejdet med Hillerød Fodbold.

Sportsdirektør i Hillerød Fodbold Jackie Rasmussen

-Denne aftale er et signal om, at vi ønsker at styrke os som klub – vores brand og vores talentudvikling. Ved at udvide samarbejdet med FC Nordsjælland bliver vi endnu stærkere fremadrettet, da vi i endnu højere grad får mulighed for at udveksle erfaringer og viden omkring pleje og udvikling af talent for de yngre årgange, og i vores jagt på en Licens er det enormt vigtigt for os. Vi har i forvejen længe haft et godt samarbejde med FCN, og de har om nogen bevist, at deres talentudvikling bærer frugt, så det var et logisk næste step for os at bringe samarbejdet et skridt videre. Vi er optimistiske i forhold til fremtiden, og vi føler, at FCN har vist en oprigtig interesse i Hillerød Fodbold. Vi glæder os til at udvide samarbejdet med FCN.

Samarbejdet vil i første omgang fokusere på drengene, men der er også samtaler om, at pigerne skal inkluderes i aftalen, idet begge klubber har et ønske om at udvikle regionens pigefodbold.