U17 & U19 Trænerreaktioner

Kategorier

FC Nordsjællands akademi får 5 ud af 5 mulige stjerner af DBU for sit talentarbejde i 2020/2021

foto: www.fcn.dk

FC Nordsjællands akademi var i weekenden i fuld aktion, da samtlige ligahold besøgte Randers FC. U19 holdet tog hjem med en 4-1 sejr.
U19 Cheftræner Kasper Kurland:
-Vi spiller fin kamp i Randers og er i kontrol i langt det meste af kampen, dog giver vi for mange unødige frispark og hjørnespark væk, især før pausen og Randers har en rigtig stor chance ved 0-0 efter en nedfaldsbold fra netop et hjørnespark. Vi scorer 4 rigtigt gode mål, på gode sammensatte angreb og et enkelt på en top individuel aktion, men vi holder desværre ikke nullet, da vi giver et straffespark væk til sidst i kampen. From reddede dog sparket, men kunne ikke gøre noget ved returen. Drengenes reaktion var dog helt i top, da vi scorer ca. et minut efter til 4-1.

-Vi tager mange gode præstationer med til de sidste tre kampe, og vi har nu alle muligheder for at angribe de tre kampe med den gode indstilling og attitude som har været i holdet i efteråret. Vi har spillet godt og produceret mange chancer og det skal vi fortsætte med at gøre i de sidste kampe også, samtidig med at vi har arbejdet godt og hårdt i de perioder hvor vi ikke har haft bolden.
U17 holdet ramte ikke helt holdets topniveau og måtte nøjes med 1-1 i Kronjylland.
U17 Cheftræner Johannes Hoff Thorup:
-Vi spiller på mange områder end rigtig god 1. halvleg. Vi ryster hurtigt det tidlige Randers-mål af os og har en rigtig fin kontrol over kampen. Vi skaber et godkendt antal chancer og laver et flot mål 10 min inden pausen. Til trods for en god pausesnak og en fælles tro på, at de ting vi var lykkes med i 1. halvleg skulle kunne give os sejren, så rammer vi ikke højt nok niveau i 2. halvleg. Vi er ikke gode nok med bolden og forspilder for ofte muligheden for at sætte deres forsvar under pres med for mange upræcise indlæg og afgørende afleveringer der ikke rammer. De sidste 20min gik begge hold efter sejren og det blev en smule for hektisk. Men alt i alt en udmærket præstation, der på en lidt bedre dag godt kunne have givet 3 point.
-Vi bruger nu de sidste par uger på at klargøre os til forårssæsonen. Vi har haft mange kampe og turneringer udenlands i dette efterår og det er en spillertrup der har kørt på pumperne de sidste par uger. De har klaret det flot og mange spillere har spillet mange minutter, også på lidt uvante positioner i enkelte tilfælde. Der har været rigtig gode spillemæssige momenter i løbet af dette efterår, og med en lidt mere konsistent defensiv base er jeg helt sikker på, at foråret bliver rigtigt spændende. Både spillemæssigt og resultatmæssigt.
U19 ligger på en 3.plads i landets bedste række med 2 kampe i hånden. Der mangler 3 spillerunder inden vinterpausen. U17 har nu spillet efterårets sidste kamp og overvintrer på en 5.plads. U15 holdet var også på besøg i Randers, hvor det blev til en 6-0 sejr. U15 fører suverænt landets bedste række.