Den nye FCN app er online

Kategorier

Den nye FC Nordsjælland App kan nu downloades gratis via App Store og Google Play.

FC Nordsjælland er stolte af at kunne præsentere vores nye fan-App, der er online og tilgængelig fra i dag. Flere måneders research og arbejde ligger bag dette nye digitale tilbud fra klubben til dens fans. 

Den nye App kommer til at tilbyde alle FCN-fans adgang til en række af nye funktioner og muligheder i forhold til at følge klubben i hverdagen og på kampdage. Over tid vil den blive platformen, hvor fans kan finde unikt indhold og få hurtigst adgang til nyheder i og fra FC Nordsjælland.

Kommerciel Direktør i FC Nordsjælland, Jacob Naish:

-Vi er meget glade for det, vi har skabt til klubbens fans i denne App, og vi håber, de også vil synes om den. Selv om vi præsenterer den her og nu, så bliver vi aldrig helt færdige med den, for det er i høj grad noget, vi vil fortsætte med at udvikle på, så App’en kan blive en af vores vigtigste digitale resurser i FCN. App’en er en af de komponenter, som kommer til at udgøre en større digital tranformation her i FC Nordsjælland, og denne del af er måske den, vi har set allermest frem til at kunne præsentere.

-Quiz-funktionen, og den data der live opdateres og leveres omkring kampe, tror vi på virkelig vil løfte oplevelsen for vores fans og brugere. Vi vil gerne sende en stor tak til MANY Digital for det store arbejde, de har lagt i at bygge det, vi synes er et virkelig godt produkt.

-Vi håber virkelig, at fan-App’en bliver en af de helt centrale digitale adgangspunkter til vores hold og vores spillere. Det er vores målsætning og håb, at den vil kunne give alle et indblik i, hvordan det er at være fodboldspiller i FCN og en del af det yngste hold i Europæisk fodbold.

Tom Matthiesen, Administrerende Direktør i MANY Digital:

-Vi har virkelig nydt det tætte samarbejde med FC Nordsjælland. Som en flok nørder, med en passion for fodbold, har vi igennem dette projekt fået muligheden for at kombinere vores kærlighed for teknologi med vores følelser for fodbolden. Og vi føler i høj grad, at vores løsning har en stor eksistensberettigelse som en nyskabende add-on til både fanoplevelsen og sponsorernes mulighed for kreativ aktivering.

-Sportsfans bliver konstant mere digitalt orienterede, og ligeså gør berøringsfladerne mellem sportsklubber og deres fans. Med FCN App’en kan vi digitalisere endnu flere interaktioner imellem klubben og fansene, og dermed både forbedre selve fodboldoplevelsen og behovet for sammenhold og fællesskab mellem fansene.

-FC Nordsjælland og MANY Digital så en mulighed i de potentielle effekter af dette projekt – en mulighed for at udvikle og forbedre rammerne for både klubben, sponsorerne og ikke mindst fansene. FCN App’en leverer værktøjerne for alle disse ting. I et godt samarbejde skal man udfordre og presse hinanden på en positiv og konstruktiv måde. Men man skal også udfordre og presse selve slutresultatet af samarbejdet – det fører til de bedst mulige løsninger, hvor man aldrig stiller sig tilfreds, før man opnår en gensidig stolthed over resultatet.

Du kan downloade den nye FCN App Store her eller i via Google Play her