Mr Green ny partner i FC Nordsjælland

Kategorier

Mr Green er ny spiller på holdet i FC Nordsjælland

Mr Green er ny partner i FC Nordsjælland. I forbindelse med 3F Superligakampen mod Lyngby BK kan FCN præsentere Mr Green som ny Officiel Betting Partner. En aftale, der foreløbigt strækker sig frem til sommeren 2022.

-Vi er meget glade for at kunne byde velkommen til Mr Green i FCN. De er en hurtigt voksende og innovativ virksomhed, som vi har haft en god og konstruktiv dialog med gennem et længere stykke tid. De har udtrykt stor forståelse og sympati for klubbens værdisæt og kultur, og Mr Green vil nu være synlig i Right to Dream Park allerede fra i dag, siger direktør i FCN Søren Kristensen.

-FC Nordsjælland er i vores øjne den største ”lille” klub i Danmark, og har igennem mange året været i rivende udvikling, til i dag at være en magtfaktor i dansk fodbold som sætter dagsordenen ikke kun sportsligt, men også udenfor banen. FC Nordsjælland tager ansvar for verden omkring os mere end nogen anden klub, og det flugter i sjælden grad med Mr Greens ambitioner for Green Gaming og ansvarligt spil. Vi glæder os meget til at blive en del af den unikke kultur i FCN, siger Julio Iglesias, marketingsdirektør i Mr Green.