Truppen mod Silkeborg IF

Kategorier

FC Nordsjælland spiller ude mod AGF søndag kl. 12.00 i en direkte duel om top-6 placeringerne. Jacob Steen Christensen og resten af truppen håber på lige så god opbakning som tigerne har nyt godt af i Jylland tidligere i dette efterår.

foto:lassenikolaisen.com

FC Nordsjælland møder Silkeborg IF hjemme i Right to Dream Park søndag kl. 12.00 i historiens blot andet El Plástico opgør, hvor gæsterne fra SIF har revanche til gode. Trænerteamet har udtaget følgende 19 spillere til opgøret:

Nicolai Larsen (M)
Peter Vindahl Jensen (M)
Ulrik Yttergaard Jenssen
Kian Hansen
Mikkel Rygaard
Mikkel Kofod Andersen
Mohammed Kudus
Mathias Rasmussen
Mads Aaquist
Jacob Steen Christensen
Oliver Villadsen
Mikkel Damsgaard
Abdul Mumin
Marcus Gudmann
Isaac Atanga
Ibrahim Sadiq
Clinton Antwi
Abu Francis
Oliver Antman

Du kan finde din billet til kampen her