Nigel Bertrams skifter til MVV Maastricht

Kategorier

Foto: Boesenfoto.dk

Den hollandske målmand skifter hjem til hollandsk fodbold med øjeblikkelig virkning.

26-årige Nigel Bertrams forlader FC Nordsjælland og drager hjem til Holland. Målmanden kom til Nordsjælland for godt et år siden og var i foråret udlejet til De Graafschap, hvor det blev til 11 kampe i den bedste hollandske række. I FCN fik Bertrams aldrig sin officielle debut.

-Nigel har ageret professionelt hele vejen igennem hans tid hos os og gjort sit bedste for at presse både Nicolai Larsen og Peter Vindahl til det yderste hver eneste dag til træning. Udover de to har vi dygtige unge keepere på vej op, og derfor vil vi ikke stå i vejen for Nigels mulighed for at komme til at spille kampe på højt niveau igen. Han er en dygtig målmand, og vi ønsker ham alt det bedste, siger Sportschef Jan Laursen.