Mads Aaquist skifter til Viborg FF

Kategorier

Mads Aaquist er startet inde i 5 kampe for FC Nordsjælland i den nye sæson, som her i hjemmekampen mod Esbjerg. Nu fortsætter Aaquist karrieren i Viborg FF.

foto Boesenfoto.dk

Mads Aaquist skifter med øjeblikkelig virkning klub og fortsætter karrieren i Viborg FF

24-årige Mads Aaquist kom til FC Nordsjælland fra FC Helsingør for godt to år siden og har spillet 23 officielle kampe for tigerne. I løbet af tiden i FCN har han også været udlejet til Randers FC. Nu ligger den alsidige spillers fremtid i Viborg og NordicBet Ligaen.

-Mads efterlader sig et godt indtryk hos os. Han er først og fremmest en dejlig personlighed, som har en smittende energi og positivitet i et omklædningsrum og fodboldklub. Han er også en spiller, som altid står i holdets tjeneste. Mads fortjener muligheden for at etablere sig som en fast del af et hold, og den mulighed får han nu i Viborg FF. Det vil vi ikke stå i vejen for, selv om typer som Mads er gode at have i en trup, og han er værdsat hos os, siger Sportschef i FCN, Jan Laursen.

-Jeg vil gerne sige tak for en god tid i FC Nordsjælland og ikke mindst for den chance, de gav mig for at vende tilbage til Superligaen. Det har været dejlig at være her, og jeg er meget glad for både klubben og menneskene i den. Men vil gerne spille fast fodbold igen, og jeg kan mærke, at Viborg virkelig vil mig og har en plan med mig, og jeg glæder mig til det næste kapitel af min karriere, siger Mads Aaquist.