Lars Hallengreen forstærker FCN’s scouting

Kategorier

Lars Hallengreen (th) er tilbage i FCN. Her skal han bl.a. arbejde sammen med Chefscout Steen Nedergaard, der her byder velkommen retur i Right to Dream Park.

foto: fcn.dk

FC Nordsjælland byder velkommen tilbage til en gammel kending. Lars Hallengreen tiltræder som en styrkelse af klubbens rekrutteringshold og vil også bidrage i FSN klubsamarbejdet.

Lars Hallengreen var for snart ti år siden med til at lægge grundstenene til FC Nordsjællands akademi. Senere har han været en del af FC Midtjyllands scoutingafdeling og sportsdirektør i den bedste række i Cypern. Nu vender han tilbage til FCN og Nordsjælland, hvor Hallengreen tiltræder øjeblikkeligt i klubbens rekrutterings- og scoutingafdeling og også bliver en del af klubnetværket Fodbold Samarbejde Nordsjælland, hvor han skal være med til at sørge for, at alle FCN’s samarbejdsklubber har mulighed for at få løftet kvaliteten i deres eget talentarbejde bedst muligt.

-Lars kender klubben bedre end de fleste, og vi ved bedre end nogen, hvor godt et øje han har for talentfulde unge spillere og potentialet for deres udvikling, ambitioner og drømme. Derfor er vi meget glade for, at vi nu kan byde Lars velkommen tilbage, og han træder ind på vores rekrutteringshold, hvor han kommer til at arbejde sammen med Chefscout Steen Nedergaard, samt de øvrige dygtige scouts og trænere, og vil støtte op om det fantastiske arbejde, der allerede udføres i afdelingen, siger Sportschef Jan Laursen.