Kudus forlænger og får trøje nummer 10

Kategorier

Mohammed Kudus har underskrevet en ny og længere kontrakt med FCN. i samme anledning skifter han trøje nr. 39 ud med et 10-tal på ryggen.

foto: fcn.dk

FC Nordsjælland har forlænget kontrakten med Mohammed Kudus. Den 19-årige ghaneser skifter i den sammenhæng til trøje nr. 10.

For præcis et år siden kom Mohammed Kudus til FC Nordsjælland fra Right to Dream akademiet i Ghana sammen med flere af sine holdkammerater. Siden har den stærke midtbanespiller i flere omgange givet eksempler på sit talent i 3F Superligaen, og nu kan den gode udvikling fortsætte. Kudus har nemlig forlænget sin aftale med tigerne frem til december 2021 og skifter i den sammenhæng også trøjenummer, så han fremover vil bære 10-tallet på ryggen.

-Vi er meget glade for at kunne fortsætte arbejdet med Kudus. Han er et stort talent, men han har også vist en stor vilje og evne til at ville forbedre sig i løbet af det år, han har været hos os i FCN. Det er ingen hemmelighed, at der har været, og er, stor interesse for ham fra udlandet, men vi føler, at han stadig kan lægge på i vores miljø, og vi er meget tilfredse med, at Kudus ser det på samme måde og derfor har valgt at forlænge sin kontrakt og fortsat være en del af klubbens og holdets udvikling, siger Sportschef Jan Laursen.

Den tidligere kontrakt mellem Mohammed Kudus og FC Nordsjælland havde udløb sommeren 2020. De seneste spillere til at have båret 10-tallet på ryggen i FCN er Mathias Jensen og Emiliano Marcondes.