FCN sælger Nicklas Strunck Jakobsen

Kategorier

Efter 33 kampe i FCN-trøjen fortsætter Nicklas Strunck Jakobsen nu karrieren i hollandske FC Groningen.

Foto: Rie Neuchs

FC Nordsjælland har solgt den 19-årige midtbanespiller Nicklas Strunck til hollandske FC Groningen.

Nicklas Strunck Jakobsen fortsætter sin karriere i den bedste hollandske række hos FC Groningen, der med øjeblikkelig virkning har købt midtbanespilleren i FCN. Nicklas Strunck kom til akademiet i Nordsjælland som U/15 spiller, fra barndomsklubberne Frederikssund, Ølstykke og Stenløse. Han nåede at spille 33 officielle kampe for tigerne efter debuten i februar 2018, og har altid været en populær og vellidt spiller i klubben

-Nicklas Strunck har fået en virkelig spændende og stor mulighed her, som vi ikke vil stå i vejen for, men vi kommer også til at savne ham i FCN. Det er en spiller med en helt fantastisk indstilling og mentalitet, der altid knokler på for at blive bedre på og uden for banen. Nicklas kan trænerne altid stole på, uanset hvor der er brug for ham på banen, og hans alsidighed gør, at han er en spiller, som man altid gerne vil have til rådighed i en kamptrup. Men konkurrencesituationen på vores centrale midtbane er virkelig hård, og derfor har vi mulighed for at give en loyal spiller som Nicklas muligheden for et udlandseventyr, før vi have forventet det. Vi ønsker Nicklas alt det bedste i Holland, og han er bestemt en spiller, vi håber på at se igen i FCN en dag i fremtiden, siger Sportschef i FCN Jan Laursen.

-Det at arbejde hårdt med alle detaljerne i hverdagen og i træningen har altid været det vigtigste for mig, for som ungdomsspiller havde jeg ikke det største talent. Men drømmen og arbejdsmoralen havde jeg, og FCN lærte mig at sætte mål og hele tiden tage skridt på vejen mod det, man vil nå. Jeg har altid haft fokus på de små ting, der kunne rykke mig, og klubbens værdier kiggede jeg på og gik efter at leve op til for at nå den drøm alle talenterne i klubben har om at få debut på 1.holdet. Nu får jeg opfyldt en anden drøm om at komme til udlandet, og den chance er jeg meget glad for, at klubben ikke vil stå i vejen for. Jeg glæder mig til at prøve mig selv af uden for Danmark og opleve atmosfæren og fodboldkulturen i Holland, siger Nicklas Strunck Jakobsen.