Viktor Tranberg skifter til Esbjerg

Kategorier

Viktor Tranberg har 36 gange været en del af FCN-forsvaret. Nu bliver det Esbjerg der får glæde af hans duelstyrke.

Boesenfoto.dk

FCN og EFB har indgået en aftale der sender den 22-årige forsvarsspiller til Esbjerg med øjeblikkelig virkning.

Victor Tranberg kom til FCN i 2013 og fik sin debut tilbage i sommeren 2016 efter at være blevet rykket op fra FC Nordsjællands akademi. Han nåede at spille 36 kampe i forsvaret for tigerne, og fik sin debut på det danske U21 landshold, inden han i sidste sæson var udlejet til Örebro i den bedste svenske række, hvor han fik godt med spilletid. Det har det knebet med siden tilbagekomsten til Farum, og derfor vil klubben ikke stå i vejen for Tranbergs ønske om at søge mere spilletid af i en anden Superligaklub.

-Viktor er en ung mand, som vi ikke kan sætte en finger på. Han har i FC Nordsjælland altid ageret professionelt og været en værdsat holdkammerat og spiller, der altid har bidraget positivt på og uden for banen, og han vil blive savnet hos os. Men vi har fuld forståelse for, at han nu skal prioritere en længere kontrakt og fast spilletid i sin karriere for at kunne udvikle sig videre. Det vil vi ikke stå i vejen for, og derfor har vi accepteret, at Viktor skifter til Esbjerg nu, og vi ønsker ham alt det bedste fremadrettet, siger Sportschef for Akademiet i FCN, og midlertidig Sportschef for Superligaen, Jan Laursen.

-Jeg har været sindssygt glad for alle mine år i FCN, for alle de trænere, holdkammerater og stabsmedlemmer, jeg har været sammen med. Jeg er dybt taknemmelig for alt, jeg har lært af og med dem, og FC Nordsjælland er en kæmpe del af mit liv med venskaber knyttet uden for banen også. Det var ikke på denne måde, jeg havde håbet at forlade klubben på, men jeg har brug for ny luft og spilletid, og det ændrer ikke på, hvordan jeg har det med FCN og alle menneskerne i og omkring klubben. Jeg er som sagt taknemmelig for alt, jeg tager med mig til Esbjerg og i min fremtidige karriere, siger Viktor Tranberg.