FCN går ind i e-sport

Kategorier

FC Nordsjælland har nu et FIFA-hold med to af landets bedste spillere i truppen.

FC Nordsjælland er med i eSuperligaen i den nye sæson, hvor klubben stiller med to af landets bedste spillere. Hassan Al-Saraf and Mohamad Al-Bacha stillede op for Randers FC sidste år og sidstnævnte er tidligere verdensmester i det populære FIFA-spil, som der konkurreres i i eSuperligaen.

De to nye folk i klubben var ikke svære at overtale til at slutte sig til FC Nordsjælland. Begge kommer fra lokalområdet, spiller til daglig fodbold på et af Farum Boldklubs seriehold, og er fans af FCN. Holdet kommer til at repræsentere FCN i eSuperligaen og i de internationale turneringer, de også deltager i.

Direktør Søren Kristensen:

-Vi ville ikke gå ind i e-sport før vi kunne gøre det på vores måde og gøre det ordentligt. Det er vi klar til nu – både hvad angår ambitionsniveauet i kampene, og den rolle Mohamad og Hassan er tiltænkt i hele klubben. Vi vil ikke kun se dem i fjernsynet med vores trøje på. De får træningslokale ved den tidligere fanshop på Right to Dream Park, hvor alle kan møde dem og spille med dem omkring hver eneste Superligakamp her. De bliver en del af vores fan-engagement strategi, vil være en del af vores give back projekter og de får en rolle omkring vores arbejde med de unge mennesker i vores lokalområde, som har brug for endnu flere rollemodeller til at vise, hvordan man indfrier sit talent.