U18 pigerne får ny træner

Kategorier

Keld Juhl bydes velkommen til FCN af Christian Taylor

50-årige Keld Juhl kommer fra næste sæson til at stå i spidsen for FC Nordsjællands U18 pigehold

FC Nordsjællands pigeakademi får tilføjet en ny kapacitet i trænerteamet, når Keld Juhl tager over som Cheftræner for U18 pigerne 1,juli. Keld Juhl er en meget erfaren træner, der tidligere har været cheftræner for U17 og U18 pigerne i FA København, 1. divisionsholdet i Sundby Boldklub og Talentchef for U-afdelingen for pigerne i Brøndby IF.

-Jeg synes, det er et helt fantastisk projekt, som rykker ved nogle af de ting, som vi har været for fastlåste i omkring pigefodbolden igennem flere år nu. Det er dejligt, der er en klub, som sætter pigerne lige så højt om drengene, og det glæder jeg mig til at være en del af. Akademiet i FCN er en base som hele klubben er bygget på, og spillerne kan flyttes til ældre hold uden at være i tvivl om, hvad der skal ske. Det kan jeg rigtigt godt lide, og hele akademitanken om at vi kan lave og levere vores egne spillere til et ungt seniorhold, det tiltaler mig meget, siger Keld Juhl.

U18 pigerne har haft en flot sæson som debutanter i landets bedste, hvor det er blevet til en 6. plads og ikke færre end fem spillere fra truppen er allerede rykket op, og har etableret sig, på seniorholdet. Keld Juhl afløser Uno Apold, der i denne sæson har været Cheftræner for U18.

-Vi vil gerne styrke relationen mellem vores U18 piger og seniorholdet. Styrke samarbejdet mellem de to hold og ikke mindst mellem vores trænerteams. Seniorholdet skal gerne være hele akademiets 1.hold her i FCN, og vi tror på, at Keld vil kunne bringe meget i den sammenhæng. Vi vil også gerne benytte lejligheden til at takke Uno Apold, som på alle måder har leveret et flot og dedikeret arbejde, siger Head of Women’s football i FCN Christian Taylor.