Truppen til træningslejren

Kategorier

FCN's Superligatrup har flere gange været på træningslejr i Holland. Her et foto fra tre år siden i Delden.

Foto: fcn.dk

FC Nordsjællands Superligahold er i Holland for at optimere formen til Superligastarten 14. juli.

Fredag satte FCN’s Superligatrup kursen mod Holland. Igen i år er det Delden, der ligger græs og logi til FC Nordsjællands forberedelser til en ny sæson. I løbet af de kommende 10 dage vil tigerne komme til at træne optimalt og få spillet tre testkampe mod Heracles d. 30/6, Utrecht d. 3/7 og græske PAOK d. 6/7. Kampen mod Utrecht kan give et gensyn med den tidligere FCN-keeper David Jensen, der kom til FCN fra Hillerød som helt ung og siden nåede flere sæsoner som 1.målmand i Farum før skiftet til Holland.

Trænerteamet får mulighed for at se mange forskellige spillere i aktion, da flere af akademiernes talenter er taget med på træningslejren. Nogle af de 5 FCN’ere, som var med Danmark til U21 EM-slutrunden i Italien, er først ved at afslutte ferie nu, og derfor træder Magnus Kofod Andersen og Victor Nelsson først til lejren i Holland henholdsvis d.1. og d. 4. juli, men Andreas Skov Olsen har brug for mere hvile og slutter sig til sine holdkammerater på første træningsdag i Farum efter truppen er kommet hjem.
Her er et overblik over de 30 spillere i Holland:

Nicolai Larsen
Peter Vindahl Jensen
Nigel Bertrams
Rasmus From
Ulrik Yttergård Jenssen
Mikkel Rygaard
Godsway Donyoh
Mathias Rasmussen
Mads Aaquist
Nicklas Strunck Jakobsen
Jacob Steen Christensen
Oliver Villadsen
Jonathan Amon
Hektor Thomsen
Mikkel Damsgaard
Joachim Rothmann
Abdul Mumin
Viktor Tranberg
Marcus Gudmann
Martin Frese
Issac Atanga
Maxwell Woledzi
Ibrahim Sadiq
Clinton Antwi
Mohammed  Kudus
Abu Francis
Oliver Antman
Mohammed  Diomande

Slutter sig til senere:
Magnus Kofod Andersen
Victor Nelsson