Ny målmandstræner på akademiet

Kategorier

Målmandstræner Magnus Pondus Hansen, her sammen med sin kollega Pablo Moreno fra Superligateamet, er en af de nye folk, som kommer til at hæve niveauet og fokus på den individuelle udvikling på FC Nordsjællands akademi yderligere efter sommerferien.

foto: fcn.dk

Magnus Pondus Hansen er ny cheftræner for målmændene på FCN’s akademi og kommer til fra Brøndby IF.

Efter sommerferien slutter 25-årige Magnus Pondus Hansen sig til trænerteamet på FC Nordsjællands akademi, hvor han på fuld tid skal tage sig af at udvikle målmændene på FCN’s akademihold i tæt samarbejde med Superligaholdets målmandstræner Pablo Moreno og de øvrige målmandstrænere på akademiet.

Sportschef for akademiet, Jan Laursen, siger:

-Vi kigger hele tiden på, hvordan vi kan optimere vores setup på akademiet, og vi er i den forbindelse rigtig glade for, at vi nu kan lægge et ekstra lag på udviklingen af keeperne med en ekstra fuldtids nøgleressource. Vi vil bl.a. gerne i højere grad kunne tilpasse den individuelle træning og udvikling af keeperne, på de ældste årgange, til deres skole, så der kan trænes ekstra, når det passer bedst muligt ind for den enkelte målmand.

– Det har været et stort ønske at få Magnus tilknyttet, da han deler vores syn på, hvad en moderne keeper skal besidde og kunne håndtere i et spil, der hele tiden bliver hurtigere og mere krævende. Vi tror på, at Magnus kan være med til at lægge endnu mere detaljegrad i arbejdet på vores akademi og også følge vores landsholdskeepere i kamp, så de mange kampe på den internationale scene også følges og evalueres.

Magnus Pondus Hansen får det overordnede ansvar for målmandstræningen på akademiet og ønsker at være synlig for alle årgange på akademiet, så han kan gøre sit bedste for at støtte de øvrige målmandstrænere og dermed sørge for tæt samarbejde og en tydelig rød tråd i udviklingen af keeperne og trænerne. Og det unge trænertalent glæder sig til at komme i gang med den nye udfordring.

– Efter en lang og spændende tid i Brøndby ser jeg nu frem til de nye udfordringer. FC Nordsjælland er for mig et utroligt spændende sted, hvor der konstant bliver tænkt tanker omkring at flytte spillere, trænere og organisation i en endnu mere ambitiøs retning og lægge nye lag på. Der er ingen frygt for at tænke progressivt og anderledes omkring spillet, og det miljø er tiltrækkende for mig. Når klubben kan bringe så mange spillere igennem til førsteholdet, som de har gjort længe nu, så må det være ekstremt motiverende at være træner i sådan en organisation. Jeg er nysgerrig af natur, og det er mit indtryk, at det er FCN også, og jeg føler, at jeg passer ind i huset allerede, siger Magnus Pondus Hansen.