Kasper Hjulmand ny landstræner

Kategorier

Sportsdirektør Carsten V. Jensen og Kasper Hjulmand

FC Nordsjællands tidligere Cheftræner er blevet præsenteret som ny landstræner for Danmark fra sommeren 2020. FCN ønsker tillykke og glæder sig over valget.

Efter EM 2020 skal Danmark have ny landstræner. DBU har i dag meldt ud, at Kasper Hjulmand, sammen med Morten Wieghorst, får ansvaret for det danske herrelandshold. Et valg, som vækker stor glæde i FC Nordsjælland. Sportsdirektør for Superliga i FC Nordsjælland, Carsten V. Jensen siger:

-For det første, vil vi gerne ønske Kasper og Morten et stort tillykke. Det er to gode og knalddygtige mennesker, som begge er vellidte og nyder stor respekt i vores klub. To mennesker og trænere, som begge er drevet af ambitioner på et fællesskabs vegne og med en glæde og passion i deres arbejde, som smitter af og udvikler og motiverer alle omkring dem.

-Men derefter er det også på plads med et stort tillykke til DBU. De har truffet et valg, som har forudsætningerne for at kunne samle fodbolddanmark bag et hold, der hver eneste dag vil gøre alt for at udvikle på fodbolden i hele landet og i alle klubberne. Som vil kunne se muligheder frem for begrænsninger og som vil kunne skabe en oprigtig begejstring blandt alle, som har interesse og stolthed i dansk fodbold.