Jakob Johansson skifter til HB Køge

Kategorier

Jakob Johansson har været en flittig målscorer i sin tid på ungdomsholdene i FCN. Nu kan han fortsætte måljagten i HB Køge.

Foto: fcn.dk

Den 20-årige angriber udskifter lejemålet med en fast kontrakt i HB Køge

Jakob Johansson har den seneste halvanden sæson været udlejet i jagten på spilletid. Først et halvt år i Randers FC og senest en hel sæson i HB Køge, hvor den unge angriber har gjort det så godt, at lejeaftalen nu skiftes ud med en fast aftale hos svanerne.

Jakob Johansson har spillet og scoret kontinuerligt i den forgangne sæson i HB Køge, og FC Nordsjælland vil ikke stå i vejen for hans fortsatte udvikling og karriere.

-Vi er meget glade for at se den udvikling, som den faste spilletid og tillid i HB Køge, har givet Jakob. Vi vil gerne takke ham for indsatsen i FCN og ønsker ham alt det bedste, siger Sportsdirektør for Superliga i FCN, Carsten V. Jensen.