Highlights: Se kvinderne vinde igen

Kategorier

Kvinderne fra Farum BK/FCN fortsatte i weekenden kursen mod oprykning til landets bedste række, da det blev til en sejr på 2-1 over AaB. Det holdt dog hårdt, da sejrsmålet først blev sat ind i på kampens allersidste spark, hvor Simone Andersen smukt sendte et frispark direkte i nettet.

Farum BK/FCN var kommet bagud tidligt i kampen og havde svært ved at få udbytte af et stort spilovertag. Tiffany Weimer fik udlignet inden pausen, men før kampens allersidste spark, så det ud til, at det ville lykkedes for AaB at kæmpe et point med hjem til Nordjylland.

Sejren var Farum BK/FCN’s tredje på stribe, og nu ligger tigerne på førstepladsen med blot to kampe tilbage af den meget tætte kvalifikationsliga, hvor de to bedste hold rykker op i 3F-Ligaen efter sommerpausen. Du kan se stillingen her.

Næste kampe er ude mod ligaens nummer 3 fra B93 nu på søndag kl. 13.00. Sæsonens sidste kamp bliver hjemme ved Right to Dream Park, når ligaens nummer 2 Næsby kommer på besøg lørdag d. 15. juni kl. 15.00.