FCN vil tilbyde specifiktræning til piger

Kategorier

Henrik Surel er en af de to nye trænere i spidsen for specifiktræning til piger i FCN's samarbejdsklubber.

Henrik Surel bliver ansvarlig for specifiktræningen i samarbejde med Casper Eriksen. Teamet bliver samtidig U13 cheftrænere for pigerne i Farum Boldklub

 FC Nordsjælland har i flere sæsoner tilbudt specifik-træning til drenge i klubber tilknyttet det Nordsjællandske fodbold samarbejde FSN. Her er spillerne stadig tilknyttet deres egne klubber, hvor de træner og spiller kampe, men kan få ekstra teknisk træning et par gange om ugen med jævnaldrende spillere på samme niveau fra andre klubber.

Efter sommer vil FC Nordsjælland tilbyde specifiktræning til pigespillere i FSN-klubberne, så pigerne i regionen får de samme muligheder som drengene har for at udvikle talentet og indfri drømmene på fodboldbanen.

-Da vi, for godt et år siden, startede vores pigeakademi i FC Nordsjælland var hele grundtanken bag, at vi ikke kunne besvare spørgsmålet: hvor går du egentlig hen, hvis du er en ambitiøs fodboldpige, som vil have muligheden for at få det bedste ud af dit talent og din drøm? Derfor er det et helt naturlige skridt for os nu at brede specifiktræningen ud til pigerne i FSN-klubberne, når det er så populært og succesfuldt hos drengene, siger Christian Taylor, Head of Women’s football i FCN.

Specifiktræning for piger starter i september måned og vil være målrettet piger i alderen 10-12 år. Henrik Surel, der tidligere bl.a. har arbejdet som Talentchef for pigerne i B93, vil sammen med Casper Eriksen, som senest har været i Ølstykke, være i spidsen for træningen. Henrik og Casper tiltræder i juli måned som specifik-ansvarlige i FCN og Cheftrænere for Farum Boldklubs U13 piger.

-Mit hjertebarn er at højne det tekniske niveau for de piger, der spiller fodbold i Danmark. Min ambition er, at pigerne skal tilbydes teknisk træning i et ambitiøst træningsmiljø, og jeg er meget glad for, at jeg får mulighed for at indfri begge dele i FCN og Farum Boldklub regi. Vi skal tilbyde et både trygt og udfordrende miljø, som kommer til at skabe den rette udvikling og selvstændige spillere, der har endnu bedre mulighed for at indfri deres drøm om at blive så gode, som deres talent berettiger dem til, siger Henrik Surel.