FCN sælger Mads Valentin til Tyskland

Kategorier

Mads Valentin Pedersen nåede at spille 97 kampe for FC Nordsjælland efter at være gået hele vejen gennem klubbens akademi. Nu fortsætter karrieren i en af verdens bedste ligaer.

Boesenfoto.dk

22-årige Mads Valentin Pedersen skifter til FC Augsburg, der har købt venstrekanten fri i FC Nordsjælland.

Mads Valentin Pedersen fortsætter karrieren i den tyske Bundesliga i næste sæson, da både den hurtige venstre back og FCN har takket ja til et tilbud fra FC Augsburg. Mads Valentin kom til Farum og FCN allerede som 11-årig og fik sin debut på Superligaholdet helt tilbage i september 2014. Siden er det blevet til 97 officielle kampe for tigerne før turen nu går til en af verdens allerstørste ligaer.

-Mads er et skoleeksempel på, hvordan vi kan og vil arbejde i FC Nordsjælland. Han har taget hele vejen gennem akademiet hos os, givet klubben sit bedste gennem flere sæsoner på banen i Superligaen, og får nu fortjent opfyldt sin drøm om at prøve sig af på den øverste hylde i en topliga. Vi tror, Mads er klar til det næste skridt nu, og vi har derfor accepteret et fair bud fra Augsburg, der kan blive endnu mere fair, hvis det går som alle parter håber og tror på. At Mads er nået hertil, er ikke bare en stor cadeau til ham selv, men også til alle de ungdomstrænere, som har en stor andel i hans udvikling gennem akademitiden hos os. Vi vil gerne takke Mads for hans dedikation og engagement gennem alle årene og ønske ham alt det bedste i Tyskland, siger Sportschef for Superligaholdet i FCN, Carsten V. Jensen.

-Jeg glæder mig vanvittigt meget. Det er en drøm der går i opfyldelse for mig med et skifte til Bundesligaen og til en klub, som jeg føler, ved hvem jeg er og, hvad jeg kan. Jeg har haft en suveræn tid i FC Nordsjælland lige siden jeg kom til for mange år siden som ung knægt med store ambitioner, og jeg skylder båden klubben, og de trænere jeg har haft gennem alle årene, en stor tak. Jeg har været i FCN halvdelen af mit liv, og det vil altid være en del af mig, siger Mads Valentin Pedersen.