Yttergård spillede kamp nr. 50 i Esbjerg

Kategorier

Ulrik Yttergård Jenssen har scoret 4 mål i sine 50 kampe for FCN.

Boesenfoto.dk

Også Andreas Skov Olsen og Mikkel Rygaard nærmer sig det runde kamptal og når det sikkert i denne sæson.

FC Nordsjælland har en meget ung spillertrup, og Mads Valentin Pedersen er den eneste i den nuværende trup, der har fået sin debut før Kasper Hjulmand i 2016 vendte retur til FCN til sin anden periode som cheftræner.

Derfor er der i øjeblikket heller ingen af spillerne i truppen, der har rundet 100 kampe og således er blevet en del af FC Nordsjællands Hall of Fame, der i øjeblikket rummer 25 navne. Men både Mads Valentin Pedersen, Victor Nelsson og Karlo Bartolec kan komme meget tæt på. Hvis de spiller med i de resterende tre kampe, vil de slutte sæsonen på henholdsvis 99, 99 og 98 kampe med tigeren på brystet.

Hos FCN er det mest 50 kamps jubilæer, der bliver fejret, og i den seneste udekamp mod Esbjerg, var det norske Ulrik Yttergård Jensen, der rundede halvvejen til Hall of Fame. Dermed blev Ulrik Yttergård den fjerde spiller til at runde 50 kampe i denne sæson. De tre første var Godsway Donyoh, Magnus Kofod Andersen og Mikkel Damsgaard.

Ulrik Yttergård Jenssen vil blive hyldet i Right to Dream Park i forbindelse med sæsonens sidste hjemmekamp søndag 19. maj kl. 12.00 mod OB. Og måske skal der være hyldest til to mere, for også både Andreas Skov Olsen og Mikkel Rygaard kan runde 50 kampe mod OB.

Lige nu står både Andreas Skov Olsen og Mikkel Rygaard på 48 kampe, og der er en udekamp mod Brøndby på mandag inden hjemmekampen mod OB. Mikkel Rygaard har stået på 48 kampe i nogle uger, hvor han har været udenfor med en skade, men i Reserveholdskampen tirsdag mod Horsens viste Rygaard, at han er helt kampklar igen.

SE LISTEN MED SPILLERE DER HAR RUNDET 100 KAMPE