Vildt comeback af U/19 i Silkeborg

Kategorier

Emeka Nnamani scorede to mål i U/19 sejren lørdag i Silkeborg.

FCN U/19 var bagud 0-3 ved pausen, men vendte kampen til sejr på 4-3. U/17 tabte efter 7 sejre i træk  topkampen i Silkeborg med hele 1-5. U/18 DM piger tabte 0-2 i Vildbjerg.

U/19 Liga: Silkeborg-FCN 3-4 (3-0)
Mål: 11. min. 1-0. 25. min. 2-0. 36. min. 3-0. 58. min. 3-1 Ibrahim Sadiq. 78. min. 3-2 Emeka Nnamani. 81. min. 3-3 Marcus Gudmann (straffe). 88. min. 3-4 Emeka Nnamani.

Efter et par skuffende resultater for FCN U/19 var det ekstra imponerende, at holdet kunne rejse sig til en forrygende 2. halvleg i Silkeborg efter voldsom modgang i de første 45 minutter. FCN var spildominerende fra start, men Silkeborg forstod at straffe dårligt forsvarsspil og alt for lette boldtab.

Tre gange pænt spredt hen over 1. halvleg slog hjemmeholdet til, og Silkeborg kunne gå til pausen med en solid føring på 3-0. Alligevel kom FCN ud til 2. halvleg med ny tro på tingene, og efter en lille times spil blev den forstærket, da indskiftede Ibrahim Sadiq reducerede med et flot scoring helt oppe i krogen, inden han lidt senere måtte forlade banen med en skade.

I det 78. minut blev det 2-3, da Emeka Nnamani kunne prikke bolden i kassen på indlæg fra Oliver Villadsen, og udligningen til 3-3 kom kort efter, da Silkeborg begik straffespark mod Oliver Villadsen. Marcus Gudmann nettede fra 11. meter pletten.

Og ganske kort før tid fuldendte FCN så det vilde comeback ved at score et sejrsmål efter helt samme recept som holdets andet mål. Oliver Villadsen brød igennem og centrede fladt til Emeka Nnamani, der kunne sætte sin anden træffer ind til en 4-3 sejr.
Næste kamp for U/19 er på lørdag 11. maj hjemme mod AGF kl. 13.00

U/17 Liga: Silkeborg-FCN 5-1 (3-1)
Mål: 10. min. 1-0. 21. min. 2-0. 40. min. 2-1 Noah Crone (staffe). 45. min. 3-1. 51. min. 4-1. 75. min. 5-1.

FCN tog til topkamp i Silkeborg med syv sejre i træk som bagage, men på dagen var Silkeborg klart mere effektiv foran mål og vandt med hele 5-1 i en vild kamp med et hav af målchancer i begge ender af banen. Med sejren har Silkeborg nu et forspring på fem point til FCN, som dog har spillet to kampe mindre. Så alt kan ske endnu i den tætte kamp mellem de to klubber om DM-guldet for U/17.

FCN startede i en 3-4-3 formation, som desværre ikke fungere så godt i de første 20 minutter, og det udnyttede Silkeborg til en 2-0 føring. Midt i 1. halvleg fik FCN bedre greb om kampen og kreerede en række flotte angreb. Silkeborg blev sat under hårdt pres, og det gav udbytte, da FCN fem minutter før pausen fik et straffespark, som Noah Crone scorede sikkert på til 1-2.

Det ville have været et fint udgangspunkt til 2. halvleg, men desværre forsvarede FCN igen alt for dårligt ved et hjørnespark i 1. halvlegs sidste sekunder, og det udnyttede Silkeborg prompte med en scoring til 3-1. Det var en slem dukkert lige før pausen, og da Silkeborg kort inde i 2. halvleg fik øget til 4-1 på et perfekt gennemført kontraangreb, blev opgaven for svær for de unge tigre. Der var chancer nok til FCN, men effektiviteten var stadig bedst hos Silkeborg, der satte trumf på med målet til 5-1.

FCN U/17 spiller næste kamp hjemme mod AGF på lørdag 11. maj kl. 15.30

U/18 DM piger: Vildbjerg-FCN 2-0 (1-0)
Mål: 6. min. 1-0. 65. min. 2-0.

FCN-pigerne tabte 0-2 søndag i Vildbjerg i U/18 DM i en kamp, der udviklede sig svært, efter at Vildbjerg kom i front på et hurtigt mål efter hjørnespark. Hjemmeholdet fik hele tiden stresset tigrene i opbygningsspillet, og der blev lavet for mange fejl.

Alligevel lykkedes det i anden halvdel af 1. halvleg at skabe et par gode FCN-chancer, især skabt af Anna Karlssons gennembrud på kanten. Men FCN fik ikke scoret, og da Vildbjerg i 2. halvleg fik scoret til 2-0, blev det for svært. Især mod kampens slutning, hvor FC Nordsjællands målmand måtte udgå med en skade.

Nu kan FCN-pigerne se frem til fem hjemmekampe i træk. Den første på søndag 12. maj kl. 15.15.

To FCN-piger i kamp for Danmarks U/17 landshold

Danmarks kvindelige U/17 landshold spiller i øjeblikket EM-slutrunde i Bulgarien, og de danskerne spillede søndag uafgjort 0-0 mod Spanien i den første kamp. FCN er repræsenteret i truppen af Sofie Tranholm og Kathrine Møller, og de var begge i kamp mod Spanien. Sofie Tranholm var med fra start, og Kathrine Møller kom ind efter en times spil.

FCN har også fået to spillere udtaget til Danmarks U/16 landsholdssamling til træning i Vildbjerg 15. og 16. maj. Det er Iben Snedgaard og Julie Hemmingsen.