Vigtig hjemmekamp for kvindeholdet søndag

Kategorier

Farum BK/FCN møder søndag kl. 13.00 Odense Q i Right to Dream Park i en meget afgørende kamp i Kvalifikationsligaen til 3F.

Efter to oprykninger i træk fik kvinderne fra Farum BK/FCN også en flyvende start i jagten på den tredje med en 5-1 sejr i forårspremieren mod AaB i Aalborg. Men siden er desværre fulgt to nederlag til B 93 hjemme og Næsby ude, og derfor har søndagens hjemmekamp kl. 13.00 mod Odense Q fået ekstra stor betydning.

Oprykningen fra Kvalifikationsligaen til 3F, det højeste niveau i dansk kvindefodbold, afgøres over kun 10 “finaler” her i foråret, hvor de to nederste fra efterårets 3F Liga, Odense Q og B 93, dyster med de to øverste i hver af de to 1. divisioner i efteråret om to billetter til den nye 3F Liga, der starter efter sommerferien.

Der er således syv kampe tilbage for Farum BK/FCN til at rette op på de to uheldige nederlag, men der er næppe råd til kiks fremover, hvis klubben skal følge den direkte kurs mod 3F, som blev udstukket allerede da kvindefodbolden blev introduceret i FC Nordsjælland for halvandet år siden.

Derfor er det også meget vigtigt, at kvinderne får en stærk støtte fra tilskuerpladserne i Right to Dream Park til den svære kamp mod Odense Q på søndag. Kan de vinde den kamp, vil de igen være godt med i jagten på de to oprykningspladser, og så venter der et vildt spændende forår.