Værd at vide før mødet med Brøndby

Kategorier

Andreas Skov Olsen har scoret 21 mål i Superligaen i denne sæson.

FCN spiller i aften kl. 19.00 på Brøndby stadion, og her er lidt statistiske vinkler på kampen:

Vidste du at…

…FCN og Brøndby har mødt hinanden 53 gange i Superligaen, og samlet set har FCN 9 sejre, 13 kampe er endt uafgjort og 31 gange har Brøndby vundet. 24 af kampene er spillet på Brøndby stadion, og her har FCN 4 sejre, mens 3 kampe er endt uafgjort og 17 med sejr til Brøndby.

…tigrene kan tage til Brøndby med en god ballast fra forårets øvrige udekampe. FCN har således slet ikke tabt på fremmed græs i forårssæsonen. To sejre og fire uafgjorte kampe er det blevet til.

…de seneste to kampe mod Brøndby er endt uafgjort. De mødtes senest her i Mesterskabsspillet, hvor det blev 1-1 i Right to Dream Park. Andreas Skov Olsen scorede til 1-0 for FCN i den kamp, og han kan i aften spille sin kamp nr. 49 med tigeren på brystet og har chancen for at generobre andenpladsen på topscorerlisten.

…FCN har endnu ikke prøvet at vinde i Mesterskabsspillet. De første syv kampe har givet fire uafgjorte og tre nederlag.

…efter kampen mod FCN venter der allerede på fredag, St. Bededag, Brøndby en spændende pokalfinale i Parken mod FC Midtjylland. Brøndby er forsvarende pokalvinder.

…kampens dommer, 31-årige Morten Krogh, er i gang med sin 3. sæson som Superliga-dommer. Han dømte senest en kamp med FC Nordsjælland, da tigrene med en 1-0 sejr i Vendsyssel sikrede billetten til Mesterskabsspillet. Og altså dermed også FC Nordsjællands seneste sejr.