Tre af U-holdene klar til pokalfinaler

Kategorier

FCN U/18 piger spiller pokalfinale i Ballerup på søndag kl. 16.

Både U/14 drenge og U/18 piger skal spille finale allerede på søndag.

Mens de almindelige turneringer har en del kampe tilbage, før sæsonen er slut, ser det anderledes ud i pokalturneringerne, hvor alle ungdomsrækker nu er ved at være klar til finalen.

FC Nordsjælland har spillet sig frem til pokalfinalen i tre rækker, og i to af dem går det løs allerede på søndag.

Det er Farum BK/FCN U/14 drenge, der spiller finale hjemme på bane 3 søndag kl. 14.00 mod FA 2000. Farum BK/FCN slog sig vej til finalen med en sejr over Brøndby i semifinalen, mens FA 2000 besejrede AB i semifinalen.

Også FCN U/18 DM pigerne skal spille pokalfinale søndag, og den spilles i Ballerup Idrætspark kl. 16 mod B 93. FC Nordsjællands vej til finalen gik over Sundby i semifinalen, mens B 93 vandt over BSF.

FCN U/17 kæmper fortsat om guldet i Ligaen og skal spille to vigtige Ligakampe i denne uge, i aften i Brøndby og på lørdag ude mod AaB, men de kan også se frem til chancen for “the double”, idet de spiller pokalfinale tirsdag 4. juni kl. 19 mod Lyngby på Tingbjerg stadion i Brønshøj.