Storsejre på 4-0 til både U/17 og U/19

Kategorier

Joachim Rothmann scorede to mål i Esbjerg i aftes.

Boesenfoto.dk

FC Nordsjællands to Ligamandskaber har vild fart på. U/17 rykker op på førstepladsen med sejren i Brøndby, og U/19 scorede fire mål for fjerde kamp i træk.

U/17 Liga: Brøndby-FCN 0-4 (0-1)
Mål: 6. minut 0-1 Christoffer Palm. 59. minut 0-2 Hektor Højbjerre-Thomsen. 63. minut 0-3 Noah Crone Back (straffe). 90. minut 0-4 Noah Crone Back.

FC Nordsjællands U/17 drenge rejste sig lynhurtigt efter det skuffende uafgjorte resultat hjemme mod Sønderjyske. Tirsdag aften blev det til en knusende 4-0 sejr ude over Brøndby, og dermed rykker FCN lige akkurat forbi Silkeborg og frem på første pladsen i U/17 Ligaen, hvor både FCN og Silkeborg nu mangler tre kampe. Det bliver en meget spændende sæsonafslutning.

Det blev en hektisk start på kampen, hvor FCN ikke fik kontrol over spillet trods et hurtigt føringsmål. Det var Brøndby, der sad mest på kampen, mens tigrene levede på kontraangreb. Det gav også flere gode scoringsmuligheder, men kvaliteten var der ikke, når FCN nærmede sig Brøndbys mål.

2. halvleg blev meget bedre set med FCN-øjne. Brøndby opspillet blev stoppet tidligere, så FCN kunne sætte sig mere på kampen. Og tigrene var konstant farlige foran Brøndbys mål, hvilket resulterede i de tre scoringer og en sikker sejr på 4-0.

Næste opgave er udekamp mod AaB på lørdag, hvor førstepladsen skal forsvares.

U/19 Liga: Esbjerg-FCN 0-4 (0-1)
Mål: 43. minut 0-1 Emeka Nnamani. 56. minut 0-2 Joachim Rothmann. 68. minut 0-3 Emeka Nnamani. 82. minut 0-4 Joachim Rothmann.

FC Nordsjælland U/19 mandskab fik onsdag aften i Esbjerg sin fjerde sejr i træk, og i alle sejrene har FCN scoret fire mål, og i Esbjerg blev sejren så overbevisende som 4-0. FCN spillede en rigtig god kamp og var fra start dominerede overalt på banen.

Det første mål lod dog vente på sig og kom først i det 43. minut, da Emeka Nnamani scorede til 1-0 på gennembrud og oplæg fra Isaac Atanga. Kort forinden havde Clinton Antwi dog været tæt på med et skud på overliggeren.

2. halvleg startede med en stor Esbjerg-chance, men efter den forskrækkelse tog FCN igen teten og satte tingene på plads. Efter en lille times spil gjorde Joachim Rothmann det til 2-0 efter hurtigt angrebsspil, igen med Atanga som oplægger, og kampen blev endeligt afgjort, da Emeka Nnamani headede et indlæg fra Lucas Bøje i nettet til 3-0. Joachim Rothmann lukkede med sin anden scoring ti minutter før tid til 4-0.

Næste opgave for det nu så sejrsvante U/19 mandskab er ude mod AaB på lørdag, og det bliver virkelig en hård test, da AaB topper rækken og kan sikre sig det danske mesterskab i den kamp. FCN har en bronzemedalje at spille for i sæsonens sidste to kampe.