Storsejre i Aalborg til både U/19 og U/17

Kategorier

Christoffer Palm scorede to mål for U/17 i 6-1 sejren i Aalborg.

U/19 slog AaB med 4-0 og kan sikre bronze hjemme mod Vejle på lørdag. U/17 vandt med hele 6-1 over AaB og holder dermed guldkursen før de sidste to runder.

U/19 Liga: AaB-FCN 0-4 (0-3)
Mål: 5. minut 0-1 Oliver Tølbøll Rimmen. 28. minut 0-2 Emeka Nnamani. 37. minut 0-3 Joachim Rothmann. 73. minut 0-4 Oliver Tølbøll Rimmen.

FCN U/19 hentede sin 5. sejr i træk, hvor holdet i dem alle har scoret 4 mål. En vildt imponerende serie, og 4-0 sejren i Aalborg er ekstra fantastisk i betragtning af, at alt var linet op til mesterskabsfest for AaB, der førte ligaen inden kampen mod FCN.

Nordjyderne havde linet op til fest, men den pillede formstærke FCN hurtigt pynten af med stærkt spil og skarpe afslutninger. FCN satte sig på kampen og var klart spildominerende fra start, hvilket også resulterede i en hurtig scoring ved Oliver Tølbøll Rimmen med Emeka Nnamani som assist.

FCN blev ved med at finde masser af plads at spille på, og efter knap en halv time blev det 2-0 ved Emeka Nnamani efter hjørnespark, og ti minutter senere gjorde Joachim Rothmann det til 3-0 på måloplæg fra Isaac Atanga.

AaB forsøgte at ændre slagets for dem så skæve gang fra starten af 2. halvleg, og hjemmeholdet fik da også vist farlighed et par gange uden at få scoret. Det blev ved et stolpeskud og et nærgående hovedstød. Efter 69 minutter blev FCN reduceret til 10 mand, da Marcus Gudmann modtog sit andet gule kort, men trods det scorede FCN i vant stil også et 4. mål kort efter ved Oliver Tølbøll Rimmen.

Dermed var den sidste duft af guldfest fjernet, men nordjyderne har dog en ny chance hjemme mod Silkeborg på lørdag. FCN kan med den fornemme slutspurt sikre sig bronzemedaljerne. Det er op til tigrene selv i sæsonens sidste kamp hjemme mod Vejle på lørdag kl. 13.00.

U/17 Liga: AaB-FCN 1-6 (1-4)
Mål: 8. minut 0-1 Hector Højbjerre-Thomsen. 16. minut 1-1. 22. minut 1-2 Christoffer Palm. 32. minut 1-3 Valdemar Montell. 42. minut 1-4 Christoffer Palm. 67. minut 1-5 Noah Crone Back. 87. minut 1-6 Andreas Bredahl.

FCN U/17 holder førstepladsen i Ligaen med en “tennissejr” på 6-1 ude over AaB i en kamp, som tigrene nærmest kontrollerede fra start til slut. Der blev leveret en helstøbt holdindsats og kun givet meget lidt væk til hjemmeholdet.

Med sejren holder FCN sig et point foran Silkeborg i tvekampen om DM-guldet og kan altså selv afgøre det med sejre i de to sidste kampe i sæsonen. Den næste er hjemme mod Vejle på lørdag 15.30, og FCN slutter af i Esbjerg lørdag 8. juni. Silkeborg mangler AGF hjemme og AaB ude på sidste spilledag.

FCN fik også en god start i Aalborg med scoring til 1-0 ved Hektor Højbjerre-Thomsen allerede i det 8. minut, og selv om AaB kort efter fik udlignet, slog det ikke tigrene ud af rytme. Tigrene havde fået bid, og med tre mål fra midt i 1. halvleg og frem til pausen afgjorde FCN reelt kampen. Christoffer Palm scorede to gange og Valdemar Montell en enkelt.

Med en føring på 4-1 til 2. halvleg faldt kadencen lidt efter pausen. FCN holdt ikke samme tempo i spillet men fastholdt kontrollen. Og så satte tigrene lige trumf på med endnu et par scoringer til 6-1.