Rygaard: Vi vil ikke bare være tilskuere til deres fest

Kategorier

Mikkel Rygaard jubler efter sin træffer til 2-2 i sin kamp nr. 50 for FCN.

Boesenfoto.dk

– For os gælder det om at levere en præstation og få sluttet godt af, siger Mikkel Rygaard før sæsonens sidste kamp i Parken, hvor FCK har linet op til guldfest.

FC Nordsjælland mødte også FCK i den sidste kamp i Superligaen for et år siden, men dengang var det i Right to Dream Park og FCN-spillerne, der fik overrakt bronzemedaljer efter kampen, men de københavnske løver måtte kigge medaljeløse på.

Denne gang foregår det i Parken på lørdag kl. 17.00, og det er FCK’erne, der får guld om halsen efter kampen, mens FCN slutter sæsonen som nr. 6 uanset udfaldet. For Mikkel Rygaard er det en uvant situation, for han har stået med bronzemedaljer i de to foregående sæsoner, i 2017 med Lyngby og altså 2018 med FCN.

– Ja, efter to år med bronze kræver det lidt tilvænning at gå ind til en slutkamp uden udsigt til medaljer. Det er jeg slet ikke vant til, men så må jeg tage et år uden og samle sult til medaljer næste år, kommer det med et stort smil fra Mikkel Rygaard.

Efter en kortere skadespause vendte han tilbage til startopstillingen i søndagens hjemmekamp mod OB til sin kamp nr. 50 for FCN. Det krydrede Mikkel Rygaard med et flot mål, og han vil gerne gøre det godt igen i Parken:

– I modsætning til sidste sæson, hvor kampen mod FCK betød en masse, er der denne gang ikke noget på spil for nogen af holdene. De får deres guldmedaljer uanset resultatet, men vi vil da gerne være med til at lægge en lille dæmper på festen. Vi skal ikke bare være tilskuere til deres fest.

– For os gælder det om at levere en præstation og slutte godt af. Vi har en sejr til gode i Mesterskabsspillet, og den skal vi da gå efter. Og det er altid sjovt at spille i sådan en kulisse, som det bliver i en næsten fyldt  Parken på lørdag.

– Deres fest med ballondyr bliver helt sikkert sjov, og vi vil da gerne hjælpe dem direkte på badeferie. Vi skal også selv hjem og fejre sæsonafslutning, og det er altid sjovere efter en sejr, lyder det fra Mikkel Rygaard.