Rygaard: Rart at komme på tavlen igen

Kategorier

Mikkel Rygaard jubler efter sin træffer til 2-2 i sin kamp nr. 50 for FCN.

Boesenfoto.dk

Mikkel Rygaard spillede sin kamp nr. 50 og kronede det jubilæum med sin anden sæsontræffer i Superligaen.

To spillede ramte kamp nr. 50 med tigeren på brystet i dag mod OB, og det kronede de med målet og oplægget til 2-2. Mikkel Rygaard stod for scoringen på Andreas Skov Olsen perfekte indlæg. De to var før kampen blevet fejret for de 50 kampe for FCN sammen med Ulrik Yttergaard Jenssen, der nåede det antal i udekampen mod Esbjerg.

For Mikkel Rygaard var det første kamp i startopstillingen efter en skadespause, og han nød at få scoret:

– Det er rart at komme på tavlen igen, det er lidt længe siden, jeg sidst har scoret, og jeg får ikke lavet så mange mål, som jeg gerne vil. Jeg var også tæt på i starten, hvor jeg kun lige manglede en tåspids i at nå et hård tværbold lige foran målet, siger Mikkel Rygaard, der sidst scorede den 7. oktober ude mod Hobro.

– Jeg synes, vi viser stærk mentalitet i dag, selv om vi ikke har så meget at spille for som OB. Bagud 0-2 så hurtigt, kan man godt falde sammen, men vi fik styr på det igen og viste mandsmod. Målet til 1-2 gav os ny tro på det, og vi fik til 2. halvleg ændret lidt på nogle taktiske ting, så vi fik lukket bedre af for deres kontraangreb.

– Alle kom ud efter pausen med ny energi, og vi blev meget bedre til at spille igennem deres kæder. Der var meget mere bevægelse, og det gav overtal flere gange, hvor vores spillere satte en mand, lyder det fra en glad Mikkel Rygaard.

Også Magnus Kofod Andersen var godt tilfreds med 2. halvleg:

– Vi laver alt for mange fejl i 1. halvleg, men vi fik arbejdet os ind i kampen, og efter pausen fandt vi det flow i spillet, som gjorde os målfarlige. 1-2 målet lige før pausen gav os en OK følelse, som vi kunne bruge, så vi kom langt bedre ud til 2. halvleg.

– Her kørte kombinationerne og sammenspillet pludselig på en helt anden måde, og vi havde lange perioder med godt spil, hvor vi fik flyttet dem rundt hele tiden, siger Magnus Kofod Andersen.