Nicolai Larsen: Altid sjovt at spille i Brøndby

Kategorier

Nicolai Larsen glæder sig til mandagens kamp i Brøndby, hvor han ofte har præsteret gode redninger.

Foto: Getty Images

– Den fede kulisse i Brøndby er også med til at bringe adrenalinen helt op hos os, siger FCN-keeperen før kampen mandag kl. 19.00 på Brøndby stadion.

Efter at have været med til at sikre billet til Mesterskabsspillet i strid blæst i Vendsyssel i halvsyg tilstand måtte målmand Nicolai Larsen gennem et længere sygdomsforløb, inden han var klar til Superligafodbold igen. Og unge Peter Vindahl Jensen gjorde det så godt, da han fik chancen, at Nicolai Larsen først vendte retur mellem stængerne i den seneste kamp i Esbjerg.

Nu glæder Nicolai Larsen sig til næste kamp i Brøndby mandag aften:

– Det er altid sjovt at spille i Brøndby. De spiller altid frem over stepperne med højt pres og tempo. Det giver chancerige kampe, og vi skal udnytte de åbne muligheder, der også byder sig for os.

– Det er en fed kulisse at spille i, og det bringer også adrenalinen helt op hos os og giver ekstra inspiration. Men uanset hvad, vil vi ikke have problemer med at sætte os op til den kamp. Vores pointhøst har været under niveau. Vi havde håbet på mere og er stærkt opsatte på at vise, at vi også kan vinde i Mesterskabsspillet, siger Nicolai Larsen.

– Vi har været så tæt på sejrene flere gange, men modstanderne har alt for ofte scoret i de allersidste minutter. Vi mangler lige den sidste kvalitet, og det har vi snakket om. Vi skal være bedre til at lukke ned for kampene, så vi kan holde en føring hjem. Nu holder vi fokus på en god præstation i Brøndby og håber, sejren kommer der, siger Nicolai Larsen.