Magnus Kofod: Vi kan se fremskridt

Kategorier

Magnus Kofod Andersen havde held med mange udfordrende driblinger i Esbjerg.

Foto: Getty Images

FCN er fortsat ubesejret på udebane i dette forår, men der manglede også i Esbjerg lige det sidste for at få den første sejr i Mesterskabsspillet.

Det var med blandede følelser, FCN-spillerne i omklædningsrummet så tilbage på aftenens kamp, og især den sidste chance, hvor bolden var eller ikke var over stregen blev genset igen og igen på TV.

– Det er selvfølgelig ærgerligt. Vi har set den mange gange nu, og den kan godt se ud til at være over stregen, men det er svært at vurdere. Vi skulle bare have scoret på én af vores andre chancer i stedet, siger Magnus Kofod Andersen, der nok tænker mest på den, han selv var involveret i lige efter pausen.

– Indlægget lå fint, men jeg nåede kun lige bolden før Højbjerg, der kom springende frem, og desværre fik jeg den ikke snittet helt forbi ham. Men jeg er jo holdspiller og gav chancen til “Andy”, kommer det med et grin fra Magnus Kofod.

– Jeg synes, vi spiller en god kamp, og vi må tage de positive ting med herfra. Vi ser fremskridt i vores spil og hænger godt sammen. Det er også os, der skaber flest målchancer. De har kun et par stykker, som vi giver dem på personlige fejl.

– Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke er med om bronze og Europa, men vi må gå efter at slutte sæsonen godt af og få vist, at vi også kan vinde kampe i Mesterskabsspillet, siger Magnus Kofod Andersen.

Næste chance er om en uge i Brøndby.