Kvinderne har skæbnen for egne fødder

Kategorier

Boesenfoto.dk

Efter en 3-2 sejr i Vildbjerg i lørdags venter der nu på onsdag aften en meget spændende udekamp mod Odense Q for Farum BK/FCN i Kvalifikationsligaen.

Kvalifikationsligaen: Vildbjerg-Farum BK/FCN 2-3 (1-2)
Mål: 6. minut 1-0 Michelle Sandfeld. 8. minut 1-1 Amalie Vangsgaard. 20. minut 1-2 Büsra Barut. 50. minut 1-3 Camilla Kur. 52. minut 2-3 Freja Sunesen.

Efter den knusende sikre 6-0 sejr over Vildbjerg i Right to Dream Park for kun en uge siden kom Farum BK/FCN ud for noget hårdere modstand i returkampen i Vildbjerg i lørdags, hvor en vigtig men kneben 3-2 sejr virkelig måtte fightes hjem til sidst.

Vildbjerg fik også en drømmestart med en let scoring til 1-0 i det 6. minut efter en personlig fejl, men heldigvis svarede tigrene lynhurtigt igen, da Amalie Vangsgaard kun to minutter efter bragte balance i regnskabet. I det hele taget spillede Farum BK/FCN en flot 1. halvleg med kontrol over kampen og med masser af opfindsomt angrebsspil.

Det gav også belønning med scoringen til 2-1 ved Büsra Barut ca. midtvejs i 1. halvleg, og det kunne være blevet til flere mål samtidigt med, at der blev lukket godt af for hjemmeholdet. Men det blev ved 2-1 til pausen, og fra 2. halvlegs start kom Vildbjerg stærkt ud.

Gæsterne blev sat under pres, og Farum-kvinderne begyndte at stresse for meget med bolden. Det gav en masse duelspil i stedet for flydende fodbold, og det var ikke i tigrenes interesse. Heldigvis lykkedes det ret hurtigt at score til 3-1 ved Camilla Kur, men det skabte ikke ro, for øjeblikket efter fik Vildbjerg reduceret til 2-3.

Derfor blev resten af kampen en lang fight for de tre vigtige point, som heldigvis kom med hjem til Farum, så kvindeholdet nu har skæbnen i egne fødder i kampen om billet til 3F Ligaen. Der resterer fire kampe, og den næste er ude mod Odense Q onsdag aften kl. 19.00. Kan Farum BK/FCN også vinde den, ser det virkelig godt ud med oprykningschancerne.