Kvindeholdet mistede sejren i sidste minut

Kategorier

Amalie Vangsgaard var med i alle tre mål. Hun var oplægger til de to første, mens hun selv scorede til 3-1.

Foto: Jens Langkilde

Farum BK/FCN spillede søndag uafgjort 3-3 hjemme mod Odense Q efter at have ført 3-1, men fynboerne fik udlignet langt inde i tillægstiden.

Kvalifikationsliga: Farum BK/FCN-Odense Q 3-3 (2-1)
Mål: 16. minut 1-0 Camilla Cur, assist Amalie Vangsgaard. 31. minut 1-1 Sarah Sundahl. 32. minut 2-1 Tiffany Weimer, assist Amalie Vangsgaard. 59. minut 3-1 Amalie Vangsgaard, assist Tiffany Weimer. 70 3-2 Cecilie Fløe. 92. minut 3-3 Cecilie Fløe.

Det var slet ikke efter spil og chancer, at Odense Q slap fra Right to Dream Park med et enkelt point, for kvinderne fra Farum BK/FCN styrede det meste af kampen og var også i oplagt vinderposition med føring på 3-1 efter en times spil.

Men desværre svigtede koncentrationen i to dødboldsituationer, og det udnyttede de gæstende fynboer med to scoringer af hovedstødsstærke Cecilie Fløe. Først til 2-3 på hovedstød efter hjørnespark og til allersidst, langt inde i tillægstiden til 3-3 på en lang frisparksbold op i feltet.

Det var et meget bittert og helt unødvendigt pointtab for Farum BK/FCN, der viste fint spil og kampen igennem skabte chancer nok til at vinde. Men svagheden ved dødbolde kom til at koste, og nu er Farum-kvinderne alvorligt pressede i det resterende kampprogram i jagten på én af de to oprykningspladser til 3F Ligaen.

Der var dog hjælp at hente fra Vildbjerg, der vandt over B 93, og netop Vildbjerg er næste modstander hjemme på søndag, hvor Farum BK/FCN spiller kl. 14.30 umiddelbart efter Superligakampen FCN-OB, så forhåbentlig blive ren masse tilskuere og bakker kvinderne op. De har brug for mest mulig støtte, som de også fik mod Odense Q.

Cheftræner Kasper Klarskov siger om kampen:

– Oven på sæsonens bedst spillede kamp, er det enormt bittert kun at stå med 1 point, da dommeren fløjter af. Vi dominerer kampen med bolden, skaber de chancer, vi skal, og løser det ganske fornuftigt, når Odense enkelte gange går i højt pres, men til syvende og sidst mangler vi desværre igen lidt skarphed i begge felter. Vi brænder for mange chancer, og i vores egen ende er vi desværre for nemme at score på.

– Vi ser dog nogle rigtig gode takter i spillet, og i dag tror jeg, det er tydeligt at se, hvad vi har arbejdet med. På den front er vi glade men også fortrøstningsfulde forud for de kommende kampe, fordi vores fornemmelse er, at vi hele tiden lægger på, og at holdet, med så mange nye spillere, stadig er i en tidlig udviklingsfase.

– Det er dog ikke en undskyldning, for vi går stadig efter sejre og hurtig oprykning, men som jeg lige kan regne ud, kan vi stadig selv afgøre det, og det arbejder vi hver dag for at lykkes med.

– Igen stor ros til alle, der arbejder rundt om kampen for at skabe en fed kulisse, og tak til samarbejdsklubben Hareskov IF for stor støtte. Selvom nederlaget var hårdt, bragte det smil frem hos spillerene, da der blev bedt om autografer, lyder det fra Kasper Klarskov.