Flemming P: Vi skal ud af cirklen

Kategorier

Boesenfoto.dk

– Vi vil kæmpe hårdt for at få den første sejr i Mesterskabsspillet, lyder det fra FC Nordsjællands cheftræner Flemming Pedersen før søndagens hjemmekamp kl. 12.00 mod OB.

FC Nordsjælland var meget tæt på sejren i Odense, da de to klubber mødtes i første kamp i Mesterskabsspillet, men en 2-0 føring blev i sidste øjeblik ændret til 2-2, og siden har FCN ikke vundet en kamp.

Derfor er det også OB, der søndag kl. 12.00 i Right to Dream Park har bronzemedaljer at jagte, mens FCN kun har æren at spille for, men den betyder også meget:

– Der er altid noget at spille for, og vi vil kæmpe hårdt for at få den første sejr i Mesterskabsspillet. Vi skal ud af cirklen og prøve at vinde. Og så spiller vi også for, at Kasper kan blive fejret på bedst mulig vis. Det betyder også meget for ham, at vi sejrer, siger FC Nordsjællands cheftræner Flemming Pedersen, der har været i trænerteam med Kasper Hjulmand i rigtig mange år.

– Jeg tror, det bliver en god kamp. OB har bronzen at spille for, og vi vil ligesom i de øvrige kampe i Mesterskabsspillet blive matchet optimalt. Vi kommer op mod et hold, der har fundet vindersporet her i de seneste kampe, og vi glæder os til testen, lyder det fra Flemming Pedersen.