Flemming P: Kulissen giver også os ekstra motivation

Kategorier

Flemming Pedersen og Kasper Hjulmand har arbejdet tæt sammen gennem hele sæsonen og fik lige en snak før den sidste kamp i Right to Dream Park i søndags.

Boesenfoto.dk

– Man lærer kun ved at gøre sit yderste, og det vil vi også gøre mod FCK, siger FC Nordsjællands cheftræner Flemming Pedersen før kampen i Telia Parken lørdag kl. 17.00.

Mesterskabsspillet sluttes af med de tre sidste kampe, der alle spilles samtidigt lørdag kl. 17.00. FCN gæster Telia Parken i en kamp, hvor der kun er ære og prestige på spil, da FCK kan holde guldfest uanset resultatet, og FCN under alle omstændigheder vil slutte på sjettepladsen.

Men FCK skal ikke regne med let spil af den grund i en fyldt og feststemt Parken, lover FC Nordsjællands cheftræner Flemming Pedersen:

– Det er sæsonens sidste kamp, og det bliver en fed kulisse at spille i. Det vil vi nyde, men det giver også os ekstra motivation. Vi går efter at slutte godt af, og vi skal bygge videre på den gode 2. halvleg mod OB.

– For os gælder det om at holde fokus på udvikling hele tiden, og vi køber ikke præmissen om, at kampen ingen betydning har. Vi vil ikke spilde tiden, for man lærer kun noget af at gøre sit yderste, og det vil vi også gøre mod FCK. Folk betaler jo for at se os spille ordentlig fodbold, siger Flemming Pedersen.

Han har netop afsluttet den sidste træning med truppen i Right to Dream Park med masser af humør og intensitet.

– Det er faktisk lidt ærgerligt, at sæsonen slutter nu med al den energi og dynamik, der stråler ud af drengene i øjeblikket, lyder det fra Flemming Pedersen. Truppen slutter af med en let træning søndag, og så siger alle farvel og samles først igen mandag 17. juni.