De helt unge får erfaring på U/16 Futurelandsholdet

Kategorier

Både Noah Fazal og Yousef Mokdad fra FCN var med i startopstillingen på Danmarks U/16 Futurelandshold mod Belgien.

Foto: dbu.dk

FC Nordsjælland har haft Noah Fazal og Yousef Mokdad med på Danmarks fremtidslandshold til fire nationers turnering i Belgien.

Danmarks yngste “rigtige” landshold er U/16, men for at forberede spillere til debut på det landshold, har DBU også oprettet et U/16 Futurelandshold, som et slags springbræt til de unge talenter, der skal udvikles til fremtidens nationalspillere.

FC Nordsjælland har stribevis af spillere på de danske ungdomslandshold, og sådan vil det givetvis også være i fremtiden. To FCN-spillere var således med, da U/16 Futurelandsholdet her i april var med i en fire nationers turnering i Belgien.

Det var Noah Fazal og Yousef Mokdad, der begge trods deres unge alder er en fast del af FC Nordsjællands succesrige U/17 Ligatrup. Danmark spillede tre kampe i Belgien. Noah Fazal startede på banen i den første kamp, der blev tabt 2-4 til et fysisk stærkere landshold fra Tjekkiet.

I turneringens anden kamp var Yousef Mokdad på banen fra start, og det blev til en flot sejr på 4-1 over Sverige, men i den tredje og sidste kamp mod værtsnationen Belgien med både Noah Fazal og Yousef Mokdad i startformationen måtte Danmark se sig slået med 0-3.

Alt i alt dog en glimrende oplevelse for de unge danske talenter, der modnes til de lidt ældre landshold  i den slags turneringer.