Andreas Skov: Mange fede kampe i sæsonen

Kategorier

Andreas Skov Olsen nåede at score 26 mål som seniorspiller i FCN. Mange flere i løbet af de syv år han havde som akademispiller i klubben. Nu fortsætter måljagten i italienske Bologna FC.

Boesenfoto.dk

– Nu skal vi lige slutte godt af på hjemmebane og give Hjulmand en god afsked med klubben, siger FC Nordsjællands topscorer før søndagens kamp mod OB.

Andreas Skov Olsen har været den lydende komet i Superligaen i denne sæson, og på søndag kl. 12.00 hjemme mod OB kan den kun 19-årige angriber runde kamp nr. 50 for FCN.

– Det er gået hurtigt, for alle kampene er jo næsten i denne sæson med Europa League og pokalkampe. Og så har der også været U/21 landskampe ved siden af. Der har været så mange fede kampe, og selv om jeg godt kan begynde at mærke, at det har været en lang sæson, har det været sjovt, og jeg ville ikke have undværet en eneste kamp, siger Andreas Skov Olsen, der også stadig kan drømme om at forlænge sæsonen med en U/21 EM-slutrunde i juni.

Andreas Skov Olsen har scoret 21 mål i Superligaen og sat ny rekord som den mest scorende teenager nogensinde. Men i de seneste fire kampe har han ikke lige haft marginalerne med sig i afslutningerne:

– Jeg vidste godt, at der på et tidspunkt kunne komme lidt måltørke, men det er ikke noget, jeg tænker over. Jeg spiller bare, og jeg kommer jo stadig til chancerne, så målene skal nok komme igen. Forhåbentlig allerede mod OB, lyder det fra den unge FCN-topscorer med selvtillid.

– Vi vil gerne slutte godt af på hjemmebanen på søndag og give Kasper Hjulmand en god afsted. Han har betydet meget for mig personligt og for klubben i det hele taget. Så der skal nok komme fuldt knald på mod OB, lover 50 kamp jubilar Andreas Skov Olsen.