Andreas Olsen: Et fedt sted at vinde

Kategorier

Mohammed Kudus og Andreas Skov Olsen jubler over den flotte scoring til 1-0.

Getty Images

Alle FCN-spillerne nød, at de nu kan gå på sommerferie med en god oplevelse i bagagen og den sejr, de har sukket efter i Mesterskabsspillet.

Endelig kunne de synge sejrssang i FC Nordsjællands omklædningsrum, og det er altid ekstra dejligt at gøre det i Parken.

Andreas Skov Olsen scorede sit mål nr. 22 i Superligaen og rykkede op på andenpladsen på topscorerlisten:

– Det var bare så godt at slutte sæsonen af på den her måde. Det er et fedt sted at vinde, og vi viste god energi og spilleglæde kampen igennem. Jeg synes, vi finder hinanden rigtig godt det meste af tiden. Vi kigger hele tiden op og spiller gode bolde. Vi var klart bedre end dem i 2. halvleg.

– Vi er især gode til at holde tempo i kontraspillet, og det er et fair resultat. De kunne måske godt have scoret et mål mere, men det kunne vi også, siger Andreas Skov Olsen, der nu sammen med fire af holdkammeraterne kan se frem til U/21 EM-slutrunden.

Ibrahim Sadiq kom på banen i de sidste ti minutter og nåede at vise sig flot frem med både hurtighed og overblik. Og så fik han scoret sit første mål i Superligaen efter en del træffere på U/19 mandskabet.

– Jeg er meget glad for at få scoret. Vi spillede som et hold, og det var dejligt at komme ind og være med til. Det var en helt perfekt bold, jeg fik fra Dams (Mikkel Damgaard), og den skulle jeg score på, lyder det fra Ibrahim Sadiq.