Yttergård: Vi skal dominere mod Brøndby

Kategorier

Ulrik Yttergård Jenssen står til at spille sin kamp nr. 50 med tigeren på brystet.

Foto: Getty Images

FCN var altdominerende sidst, Brøndby gæstede Right to Dream Park, men alligevel fik gæsterne 3-3. Denne gang skal der lukkes lidt bedre af men fortsat med fokus på offensiven og styring af kampen.

Det er ikke hverdagskost for FCN at holde nullet, men det har tigrene nu gjort i to kampe i træk, og den norske forsvarsspiller, Ulrik Yttergård Jenssen, så gerne, at det blev til et hattrick på den front:

– Det ville da være fantastisk, hvis vi også kan holde Brøndby fra at score og dermed for første gang i min tid i klubben ramme tre gange nul. Vi holdt clean sheet i de to sidste kampe i sidste sæson, og som forsvarsspiller betyder det altid lidt ekstra. Men det vigtigste er at vinde, lyder det fra Ulrik Yttergård.

Den 22-årige nordmand kom til FCN fra Tromsø i januar sidste år og var således med til at vinde bronze i sidste sæson. Nu går jagten på en gentagelse:

– Vi er inde i en god stime og skal fortsætte med at præstere godt. Vi har chancen for både bronzemedaljer og at komme med i europæisk fodbold igen. Nu har vi to hjemmekampe i træk, og vi er svære at slå her, så der skal hentes nogle point i de to kampe. Men vi tager én kamp af gangen og glæder os til at spille mod Brøndby.

– Der er altid noget specielt ved kampe mod Brøndby. Der er en fantastisk ramme om kampene, og det bliver sjovt. Det er også kampe, man lærer meget af. Vi ved, hvad de kommer med, men vi har masser af selvtillid.

– Vi skal dominere mod Brøndby, sådan som vi skal i alle hjemmekampe. Det skal være os, der bestemmer her, fastslår Ulrik Yttergård Jenssen før kampen mandag aften kl. 19.00 i Right to Dream Park.

Brøndby spillede sig torsdag aften i pokalfinalen med en hjemmesejr over AaB i semifinalen og kan nu se frem til en finale i Parken mod FC Midtjylland 17. maj. Hvis pokalvinderen slutter på én af de tre øverste pladser i Superligaen, vil klubben på 4. pladsen også få mulighed for at spille sig i Europa via en kvalifikationskamp på hjemmebane mod nr. 7.