Værd at vide før braget mod Brøndby

Kategorier

FC Nordsjælland spiller i dag kl. 19.00 hjemme mod Brøndby. Her er lidt statistiske vinkler på den spændende kamp i Mesterskabsspillet:

Vidste du at…

…FCN og Brøndby har mødt hinanden 52 gange i Superligaen, og samlet set har FCN 9 sejre, 12 kampe er endt uafgjort og 31 gange har Brøndby vundet. 28 af kampene er spillet i Right to Dream Park og her har FCN 5 sejre, mens 9 kampe er endt uafgjort og 14 med sejr til Brøndby.

…de to hold meget ofte spiller målrige kampe mod hinanden i Right to Dream Park. I sidste sæson vandt FCN den første med 3-2 og Brøndby den anden med 4-3, og i denne sæsons grundspil blev det 3-3 her i forårspremieren.

…Godsway Donyoh scorede to gange mod Brøndby i den seneste kamp for to måneder siden, mens topscorer Andreas Skov Olsen stod for et enkelt mål i 3-3 kampen.

…FCN har scoret tre mål mod Brøndby i hver af de seneste tre hjemmekampe, og den samlede målscore i de tre kampe er 9-9.

…tigrene nu har holdt nullet to kampe i træk og er ubesejrede i alle syv kampe i foråret. De syv kampe på stribe som ubesejret er den er den længste stime siden mesterskabssæsonen 2012, hvor FCN nåede 10 kampe i træk som ubesejret.

…både Brøndby og FCN har været en del af Top 6 i alle tre år med et afsluttende Mesterskabsspil.

…kampens dommer, 35-årige Mads-Kristoffer Kristoffersen, er i gang med sin 8. sæson som Superliga-dommer. Det er første gang i denne sæson, han dømmer en kamp med FC Nordsjælland som deltager.