U/17 drengene holder snuden i topsporet

Kategorier

Både FC Nordsjællands U/17 og U/19 Ligamandskaber vandt i Odense, og U/17 holder dermed fast i chancen for at vinde rækken.

U/17 Liga OB-FCN 0-3 (0-1)
Mål: 29. minut 0-1 Andreas Bredahl. 59. minut 0-2 Jonas Lyshøj. 70. minut 0-3 Jonas Lyshøj.

Spillemæssigt var det ikke nogen stor præstation af FCN, men som hold stod tigrene stærkt sammen og gav kun få blottelser i forsvaret. Spillet var fra start for langsomt til at skabe åbne scoringsmuligheder, og kun to tre gange i 1. halvleg fik FCN spillet angrebene helt igennem til afslutning. Og det ene efter en lille halv times spil gav føringsmålet ved Andreas Bredahl.

Desværre var kampbillede ikke meget bedre efter pausen. Drengene virkede lidt prægede af,  at det var tredje kamp på syv dage, men de stod fortsat solidt defensivt og udnyttede de tilbud, der bød sig. Det blev 2-0 ved Jonas Lyshøj på et frispark efter en times spil, og Jinas Lyshøj slog også sejren fast til 3-0 tyve minutter før tid. Mod slutningen havde OB et par muligheder for reducering.

FCN U/17 holder med sejren snuden i topsporet og byder stadig kraftigt ind på førstepladsen, som lige nu kun ligner et anliggende mellem Silkeborg og FCN. Næste kamp er på lørdag 15.15 ude mod Lyngby.

U/19 Liga OB-FCN 1-4 (1-3)
Mål: 15. minut 0-1 Isaac Atanga. 22. minut 0-2 Joachim Rothmann. 26. minut 0-3 Emeka Nnamani. 34. minut 1-3. 87. minut 1-4 Oliver Tølbøll Rimmen.
Rødt kort: 45. minut Oliver Villadsen, FCN.

FC Nordsjælland startede stærkt og dominerede fuldstændigt kampen i den første halve time. Det fik tigrene også belønningen for i form af tre gode mål. Det første ved Isaac Atanga efter flot forarbejde af Joachim Rothmann, og kort efter byttede de roller, da Atanga lagde op til Rothmanns 2-0 scoring.

Emeka Nnamani gjorde det til 3-0, inden der var spillet en halv time, men så slap FCN lidt af trykket på OB, der kunne svare igen med en reducering til 1-3 i det 34. minut. Og umiddelbart før pausen tog kampen en drejning, da FCN blev reduceret til 10 mand, fordi Oliver Villadsen trak rødt kort for at stoppe en modstander med et frispark lige udenfor feltet.

FCN måtte derfor gå ud til 2. halvleg med en helt anden tilgang til kampen, men drengene viste god karakter og disciplin i spillet, så trods undertal blev OB ikke levnet mange målchancer, og i stedet slog FCN til med scoringen til 4-1 ved Oliver Tølbøll Rimmen knap ti minutter før tid.

Næste opgave for U/19 er også ude mod Lyngby på lørdag kl. 13.00.