Mød Amanda My – første hjemmekamp for Kvinderne

Kategorier

Amanda My Madsen og resten af kvinde-holdet er klar til deres første hjemmekamp lørdag kl.13.00 efter at de storsejrede med hele 5-1 over AaB på udebane.

Amanda My video

The season for our women's team is on, and we got one step closer to the dream of promoting to the 3F League, by winning the first match, 5-1 in Aalborg. The squad is packed with strong girls, who all share the same dream of what they want to achieve with their football in our club. Please meet Amanda, who had to overcome two serious injuries to keep following her dream. Come and support her and the rest of the team, this Saturday, from 13:00, at Right to Dream Park, when the first home game of the season will be played, against B93!#DareToDream #DreamsHaveNoGender

Slået op af FC Nordsjælland i Torsdag den 25. april 2019

Fri adgang til kampen
Der vil være fri adgang til kampen, men det kræver en billet som kan hentes HER.
Alle der henter en billet vil efter kampen få tilsendt en rabat-voucher til en fribillet, til Superligaholdets hjemmekamp mandag den 29. april kl. 19:00 mod FC Midtjylland.